Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 1.1 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2847
Players nickname
Ljuba Kushh
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 8, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/MI1Tjkx

Ljuba Kush

Player
Player
Dobar dan proslu zalbu ste mi odbili za nepravilno napisan format. Pa evo pisem drugu da ispravim. Datuma: 8.4.2024 dobio sam ban za generalno pravilo 1.1 sto je deljenje accounta. Ja koliko znam nisam delio account nego sam se dopisivao sa Mujom u dm kako su mi hakovali steam i kako cu preci na rockstar. Napisao mi je da je sve ok dok god je nov rockstar nije koristen pre ujak mi je kupio drugi gta i nastavio sam sa igrom. Kasnije nakon par dana uspeo sam da vratim steam sa steam supportom i javio sam isto Muji i napisao mi je + sto koliko ja znam moze samo da znaci okej vazi. Igrao sam jos otprilike 2 meseca bez ikakvih problema i kada sam se vratio iz skole posto mi je kompjuter radio celu noc bio sam da ga restartujem da bih imao manje laga u igrici i kad sam pokusao da udjem bio sam banovan. Nadam se da cu dobiti unban i provesti jos dosta vremena igrajuci na vasem projektu. Pozdrav

Ljuba Kush

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog je dijeljen vise puta u 2022 godini, mozete dobiti unban jedino uz money wipe u novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom