Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana Biografija | Nikolaa Angel | 3675

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Angel

Player
Player
Joined
Apr 15, 2022
Messages
202
Ime: Nikola
Starost: 56
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja:Bolivija
Pol:Musko
Boja očiju: Crvena
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Brz na obaracu, snalažljivost,
Slabost: Slabo strpljenje, ne prastam


Životna priča: 100+ reči
Nikola je odrastao u siromaštvu, okružen nepravdom i teškoćama. Od malena je sanjao o boljem životu i odlučio se boriti protiv sistema koji ga je okrutno zanemario. Kao mladić, Nikola se pridružio Federalnoj Istrazijskoj Biografiji (FIB) s nadom da će moći promeniti stvari iznutra. Međutim, Nikola je brzo shvatio da je korupcija duboko ukorenjena u samim temeljima FIB-a. Umesto da se bori protiv zla, postao je deo njega. Podmićivanje, laži i manipulacije postali su deo svakodnevnog života Nikole. Njegova moralna dilema je postajala sve veća dok je balansirao između lojalnosti prema FIB-u i svoje unutrašnje borbe za pravdu. Kako je vreme prolazilo, Nikola je postao sve više uvučen u mrežu korupcije, gubeći svoju prvobitnu svrhu i moralni kompas. Na kraju, Nikola je shvatio da je postao ono protiv čega se borio - korumpiran i izgubljen u sistemu koji je uništio njegove snove. Sada se suočava sa teškom odlukom - da li da nastavi da podržava korupciju ili da se suprotstavi sistemu i pokuša ispraviti svoje greške.

Priča o karijeri: 100+ reči
    • SR Nikola, visoko pozicionirani korumpirani agent Federalne Istrage Biografije (FIB), bio je poznat po svojoj moći i uticaju u državi. Kroz godine, Nikola je postao centralna figura u mreži korupcije koja je zahvatila različite segmente vlasti. Koristeći svoju poziciju u FIB-u, SR Nikola je manipulisao istragama, zataškavao dokaze i štitio korumpirane političare i poslovne ljude. Njegova veza s podzemljem bila je dobro poznata, a mnogi su se plašili da će otkriti njihove tajne i skandale. Nikola je stekao ogromno bogatstvo kroz mito, podmićivanje i nelegalne poslove, koristeći svoju moć da kontroliše ekonomske tokove u državi. Njegova imovina rasla je eksponencijalno, dok je njegova reputacija postajala sve mračnija. Iako je bio poznat kao "gospodar senki", SR Nikola je živeo u konstantnom strahu od izdaje i osvete. Njegova karijera bila je ispunjena intrige, prevare i opasnosti, a njegova moć je bila i njegovo prokletstvo. Na kraju, SR Nikola je shvatio da je duboko zaglibio u korupciji i da je izgubio svoju moralnu kompas. Iako je imao moć i bogatstvo, unutrašnji nemir ga je progonio, terajući ga da se zapita da li je vredelo izdati svoje principe zarad lične koristi.


Ishodi:
1-Nikola moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom)
2-Nikola moze da onesvjesti/uradi atentat na kolegu kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelja/dousnika..
3-Nikola moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
4-Nikola moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komande)
5-Nikola moze ukloniti potjernicu ili ocistiti dosije osobi bitnoj njemu.
6-Nikola moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talacko)
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,796
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom