Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Papic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Radnim danima od 13H pa do 23H a vikendom ceo dan
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Zavisi od 5h pa do 8-9H
6. Vaš Discord: .fulex
7. Vaše ingame ime: Aleksandar Papic
8. Vaš ID: 25003
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Imam dosta slobodnog vremena te bi voleo da se vratim u admine. Bio sam Lider Sahpa, -Lider Lspd-a i bio sam takodje i admin. Pravila odlicno poznajem tako da bi bio dobar izbor za admina tu sam da pomognem svima kojima treba pomoc i takodje da kaznim ljude koji krse pravila.

2. Koje su vaše prednosti?
-Kao sto sam vec i naveo imam dosta iskustve te takodje znam i pravila servera. Mogu posvetiti vreme igracima kako bi im ukazao na njihove greske. Veoma se dobro snalazim u situacijama koje zahtevaju ozbiljnost. Veoma sam aktivan sto ce takodje pomoci u mom saradjivanju sa ostalim adminima.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam ih

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-Da

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-Da

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Ne

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odabrani ste za intervju
Intervju ce se odrzati 15.04 ( Ponedeljak ) u 19h na GRP discordu Voice " Cekaonica "

Status
Not open for further replies.
Top Bottom