Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1986
Players nickname
Dado Mrkela
Suspect ID
4829 44914
Date of violation
Apr 11, 2024
Time of violation
17:34
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WzUnDarS1xo

dadomrkela

Player
Player
Hapsenje mene od strane neiskusnih LSPD pripadnika .U kratkim crtama,hapse me navodno zbog posedovanja ilegalnih predmeta kod mene pronadjenih.Malo PG do zatvora,ne poznavanje osnovnih pravila prilikom upoznavanja mene sa mojim elementarnim ljudskim pravima,malo posle MG u celiji"vidjen u kriminalnim strukturama", . . .KRP jer mi je propao posao od 2.5 mil gde sam krenuo coveku da prodam sokice,jer mi je to osnovna delatnost.Naravno mrcvarenje bez osnova i trpanje u buvaru koje je trajalo 20 min ili vise i musterija je naravno nasla drugog prodavca gde sam ja izgubio poprilicno veliku svotu novca koju sam treba o kompezujem prodajom sokica.Na kraju sveka, . . kuku lele,kuku,kuku nisam znao rekao mi kolega, itd.To je sve sto imam da napisem,molim admine da pregladaju pazljivo POV mozda mi je nesto promaklo te da se doticni policajci kazne kaznama koje su zasluzili.Hvala.

Andrej Wbear

🪄
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • 4829 i 44914 dobit će kaznu za FailRp
  • Oba igraca se nisu dovoljno uzivela u ulogu policajca, te su radili stvari koje policij ne treba da radi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom