Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
55473
Players nickname
Stefan Shayk
Administrators nickname
Han Castillo
Date
Apr 12, 2024
Time
23:27
Proofs
xxx

Stefan Wyrzykowsky🔥

Nije važno ko glasa, važno je ko broji.
Player
Pozdrav,
Imam priliku da pratim situaciju i vidim mozda nesto sto drugi ljudi ne vide na discordu jer sam zamjenik lidera u Bloodsima. Tako sam imao priliku da vidim kako admin Han Castillo skida warn Marabunti ranije i govori kako je lose izracunao i da to svakako nebi uticalo na njihove warnove. A veceras se desila situacija da je skinuo nama verbal ranije i odjednom moze da se brise poruka kada smo mi u pitanju i da nam se vraca verbal. Pa zar nebi za sve trebala biti ista pravila?
Stvarno nema smisla ovo da nam radi samo zato sto je u ocigledno dobrim odnosima sa Marabuntinim liderom i zamjenicima.
Hvala na citanju i nadam se da ce se ova situacija rijesiti na pravi nacin!

Stefan Wyrzykowsky🔥

Player
Takodje bih zelio da dodam da imam sumnju da salje slike iz naseg Admin Chata Marabunti jer clanovi Marabunte imaju screenshot naseg Admin Chata a malo ko tome ima pristup osim Admina kao sto znate.
Takodje je u nekim trenucima jako drzak kad mu se postavi neko pitanje koje vjerovatno njemu ne odgovara bas iz tih razloga sto je pitanje vezano za njegovu dosta dobru povezanost za clanovima Marabunte.

Stefan Wyrzykowsky🔥

Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom