Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Luigi Basso

Player
Player
Joined
Jan 19, 2022
Messages
94
Ime: Luigi Baso
Pol: Muško
Starost: 34
Rasa: Belac
Nacionalnost: Italijan
Mesto rođenja: Rim, Italija
Otac: Giovanni Baso
Majka: Sofia Baso
Težina: 78,9 kg
Visina: 175 cm
Boja očiju: Smeđe
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na desnom nadlaktici i leđima
Prednosti: Snalažljiv, vešt u borbi, inteligentan, lukav, vešt u pregovaranju
Slabost: Povremeno impulsivan

Životna priča:

Luigi Baso potiče iz ugledne porodice u Rimu, Italija. Njegovi roditelji, Giovanni i Sofia, bili su uspešni poslovni ljudi, ali su istovremeno bili strogi i tradicionalni. Od malih nogu, Luigi je bio izložen visokim očekivanjima i pritiscima da nastavi porodični posao. Međutim, Luigi nije bio zainteresovan za poslovni svet, već je bio fasciniran akcijom i uzbuđenjem uličnog života. Odrastajući u okolini gde je kriminal bio prisutan, Luigi je brzo naučio kako se snaći i boriti u opasnim situacijama. Njegova snalažljivost i veština doneli su mu poštovanje među lokalnim ljudima, ali su takođe privlačili pažnju kriminalnih elemenata. Nakon što je napunio 18 godina, Luigi se odlučio za put kriminala. Ubrzo se pridružio lokalnoj bandi i pokazao se kao vredan član. Njegova sposobnost za pregovaranje i rešavanje sukoba pomogla je bandi da ostvari veći uticaj i kontrolu nad teritorijom. Međutim, život kriminalca nije bio lak, a Luigi je morao da se suoči sa mnogim izazovima i moralnim dilemama. Ključni trenutak u Luigi-ovom životu dogodio se kada je postao otac. Rođenje njegovog sina promenilo je perspektivu i prioritete. Shvativši da mora da se promeni zbog svog deteta, Luigi je odlučio da napusti kriminalni svet i pronađe ispravan put. Nakon napuštanja bande, Luigi je proveo neko vreme boreći se da se izbori za poštovanje i priliku za novi početak. Kroz teški rad i predanost, uspeo je da se izdigne iznad svoje prošlosti i pronađe posao kao privatni istražitelj. Koristeći svoje veštine iz prošlosti, Luigi je postao poznat po rešavanju složenih slučajeva i pružanju pravde onima kojima je potrebno. Danas, Luigi Baso živi sa svojom porodicom u Rimu, gde nastavlja da radi kao privatni detektiv, čineći sve što je u njegovoj moći da zaštiti svoju zajednicu i pruži bolju budućnost svom sinu. Njegova priča služi kao podsetnik da je moguće preokrenuti svoj život i pronaći svetlo čak i nakon najmračnijih trenutaka.

Ishodi:

Luigi se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
Luigi je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenju stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
Luigi može voziti svaki auto off road do 70 km/h (pazim na PG).
Luigi je sklon brzom reagovanju i ne traži više od jednog razloga kako bi nekoga neutralisao (pazicu na pravilo od 5 sekundi).
Luigi može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe.
Luigija mogu da pljačkaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve).
Luigi može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper, heavy shotgun i light machine gun.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,796
Biografija ODOBRENA!

Luigi je sklon brzom reagovanju i ne traži više od jednog razloga kako bi nekoga neutralisao (pazicu na pravilo od 5 sekundi). Perk krsi G.P. 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom