Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45310
Players nickname
aleksa mladenovici
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 13, 2024
Time
11:00
Proofs
https://imgur.com/a/L7EskKG

aleksa alkapone

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo dobio sam ban pre malo vise od mesec dana .Razlog mog bana je kradja iz skladistra organizacije.To mi je bio prvi put da sam bio u jednoj od ozbiljnijih organizacija.Bilo mi je jako tesko da se prilagodim ,a nisam bio u mogućnosti da dobijem pomoc od iskusnijih kolega zato sto su imali mnogo posla.Nisam bio upoznat sa pravilima skladista ,to je bila moja greska i to priznajem.Proveo sam mandat u oranizaciji .Posle dva meseca mene je lider koji je izabran u zadnjem mandatu okacio za kradju, a ja tada trenutno nisam bio u organizaciji (vidise u dokazi).Zato ovim putem preklinjem administraciju da me puste da se vratim na projekat.Mnogo mi se svidja projekat i cela RP-a situacija ,upoznao sam mnogo dobrih ljudi od igraca do administracije.Ovim putem bih zamolio postovanu administarciju da mi dozvoli da se vratim na projekt sa novim znanjem pravila i da se nikada ne ponovi .
Hvala u napred i hvala na razumevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom