Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Verstappenn

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 3-6h
5. Vaš Discord: luka2341
6. Vaše ingame ime: Luka Pluxury
7. Vaš ID: 16929

Dodatne informacije

1. Lider za: Life Invader

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
- **Iskustvo**: Posjedujem bogato iskustvo u vođenju organizacija unutar Grand RP-a ne kao lider ali kao HC. Kroz prethodne uloge, stekao sam znanje i vještine potrebne za uspješno upravljanje timom.
- Vizija: Imam jasnu viziju o tome kako unaprijediti Life Invader organizaciju. Želim unaprijediti način na koji se promoviraju događaji i kako se organizira oglašavanje unutar igre kako bismo privukli više igrača i stvorili dinamičnije iskustvo za sve.
- Angažman: Odlučan sam u svojoj predanosti ovoj ulozi i posvećen sam pružanju najboljeg mogućeg iskustva za sve članove organizacije. Aktivno ću raditi na izgradnji tima i poticanju suradnje među članovima.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Redovni događaji: Organizirajte redovite događaje unutar igre koji će potaknuti sudjelovanje i interakciju među članovima. To mogu biti tematski eventi, natjecanja ili zabavni susreti.
- Dublji karakteri: Potičite članove da razvijaju dublje karaktere i priče koje će dodatno obogatiti iskustvo RolePlay-a. Potaknite ih da razmišljaju o motivacijama i ciljevima svojih likova.
- Otvorena komunikacija: Stvorite otvorenu i podržavajuću atmosferu unutar organizacije u kojoj se svi osjećaju dobrodošlo i slobodno izražavaju svoje ideje i prijedloge za poboljšanje RolePlay-a.

Danilo Low

Player
Player

Čestitamo, pozvani ste na interview za LifeInvader
koji će se dešavati 17/04/2024 (sreda) u 19:00.
Budite u čekaonici GrandRP Discord 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Sretno i više sreće sledeći put ostalima.

Danilo Low

Player
Player
Novi termin intervjua je 21.04. u 19 časova , budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom