Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Player
Informacije

1. Vaše ime IR: Antonio
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4h
5. Vaš Discord: kolozous
6. Vaše ingame ime: Raymond Malchiny
7. Vaš ID: 13134

Dodatne informacije

1. Lider za.... : Life Invader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
  • Zeljan sam pruziti izvanredni mediski prenos gradjanima, te mobilizirati vozila za reportazu sa terena.
  • Cilj mi je stvoriti ne ustrasivi tim koji bi pomerao granice zurnalizama pritom pazeci na pravila servera, uvodjenjem aktivnih ekipa koje prikupljaju informacije za vesti tokom dana, nagradnih igra i ostalo. Pritom bi obezbedio potrebnu obuku clanova za ovakav poduhvat.
  • Smatram da sam dovoljno zrela i odrastla osoba za voditi ovakvu organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
  • Uvodjenjem terenskih ekipa pokusacu da ubrizgam vise volje za Roleplay kod clanova LI, pritom pruzati im sansu da razviju svoju ulogu reportera/novinara i usavrse svoje vestine.
  • Reorganizacija ove organizacije je od vitalne znacajnosti, strukturiranje rankova i napojnica u skladu sa mogucnosti pojedinih uposlenika bi ih potiklo da aktivni rad te stim bi cesce ulazili u roleplay situacije.

Danilo Low

Player
Player

Čestitamo, pozvani ste na interview za LifeInvader
koji će se dešavati 17/04/2024 (sreda) u 19:00.
Budite u čekaonici GrandRP Discord 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Sretno i više sreće sledeći put ostalima.

Danilo Low

Player
Player
Novi termin intervjua je 21.04. u 19 časova , budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom