1. Andrej
2.16
3.GMT +1
4.5-10
5.cvbnm6091
6. Andrej Campbell
7.2098
1.Lider za SAHP
2.
2.1.Veoma bih sposobno vodio ovu organizaciju posto sam vec bio u njoj i sad sam u LSPD-u.Nikad nisam bio clan neke kriminalisticke grupe a ni nemam nikakvih kazni.
2.2.Posto sam vec bio u ovoj organizaciji znam kako ona radi i sta je sve potrebno da se postigne.
2.3.Mnogo sam se trudio na ovom RP serveru i imao sam dosta teskih situacija poput toga sto sam bio roban,plackan i ubijan.Zato bih voleo da budem novi lider SAHP-a koji bi obezbedio drzavu.
+uz pomoc nekih prijatelja bih se potrudio da nadjem perfektan HC tim
3.
3.1Regrutacija bi bila rednovna
3.2 Imali bi obavezne patrole na auto putu.Jedna na jednom auto putu(ta patrola ne bi bila obavezna na lokalnim pozivima se ako ih ne pozovemo uz pomoc koda 1)
3.3 Ne bi bilo tolerancije za svadju resili bi problem a u slucaju da se opet desi sledi kazna | kazna rank 2
3.4 Imali bi testove na kojima bi videli koliko ko zna u slucaju da neko ne zna vise od 50% stvari isao bi opet na obuku
3.5 Ne bi tolerisali diskriminaciju j nepostovanje nad gradjanima |Kazna rank 1
3.6 Zaposleni bi morali da budu na duznosti minimum 2 sata(u slucaju da nisu u mogucnosti morali bi da nam jave).Kazna za AFK je rank 2
3.7 Na raspolaganju bih morali da imamo jednog Sheriffa kadeta,tri inspektora,dva HC-a,i iz svake jedinice po jedan tim
3.8 Rasporedio bih timove za jedinice kako bi uvek imali pristupacne timove
3.9 Dogovorio bi se sa precednikom da nam obezbedi jos civilnih vozila,helikoptera i dzipova.
3.10 Uveo bih presretace koji bi pored patrola isli po auto putu da presrecu.
3.11 Iza svake odluke zaposlenov bi stao ako ne upravu u slucaju da nije objasnio bi mu gde je pogresio i ako bi se ponovilo imao bi kaznu | kazna rank 1.
3.12 Svako me bih dao sansu da udje u SAHP.
3.13 Redovno bi imali neka takmicenja u organizaciji sa gradjanima i samo za nas to bi bilo sve u zdogovor Vlade.
3.14 Na svake dve nedelje bih imao sastanke sa drugim organizacijama oko bezbednosti grada.
3.15 Jedinice koje bih uveo:
3.15.1 SAJ-jedinica koja bi nam pomagala oko pljacki i talackih
3.15.2 ORT(OFF Road Team)-jedinica koja bi vrsila brz prevoz po planinama i ne ravninama.
3.15.3 AS(Air suport)-jedinica koja bi brzo dolazila na akcije nesto slicno kao padobranska jedinica.
3.16 Kaznjavao bih svaku vrstu diskriminacije,vredjanja i vredjanja po veri
————————Predlog rankova———————
————————-HC(High Comand)——————
30.Drzavni Sheriff
29.Zamenik Sheriffa(dva zamenika)
27.Asistent Drzavnog Sheriffa
26.Vodja jedinice
( tri vodje(svaki vodi svoju jedinicu)).
25.Glavni Ispektor
—————————HS(high staff)————————
24.Zamenici Vodja Jedinica
23.Zamenik Glavnog Inspektora
22.Deda Pilot
21.Deda Inspektor
20.ORT pro
19.SAJ sniperista
—————————-Komanda——————————
18.AS Jumper
17.Odrasli Inspektor
16.ORT Passenger
15.SAJ vozac
—————————Sheriff———————————-
14.Sheriff stanice
13.Zamenik Sheriffa stanice
12.Sheriff Komandir II
11.Sheriff komandir
10.Sheriff Presretac III
9.Sheriff presretac II
8.Sheriff presretac I
7.Sheriff III
6.Sheriff II
5.Sheriff I
4.Sheriff kadet
3.Sheriff na obuci
2.Suspend 24h
1.Suspend 48h
ex. Zamenik glavnog inspektora
ex. Patrol Oficer I
Andrej Campbell
Hvala vam sto gledate prijavu
Srecno svima
2.16
3.GMT +1
4.5-10
5.cvbnm6091
6. Andrej Campbell
7.2098
1.Lider za SAHP
2.
2.1.Veoma bih sposobno vodio ovu organizaciju posto sam vec bio u njoj i sad sam u LSPD-u.Nikad nisam bio clan neke kriminalisticke grupe a ni nemam nikakvih kazni.
2.2.Posto sam vec bio u ovoj organizaciji znam kako ona radi i sta je sve potrebno da se postigne.
2.3.Mnogo sam se trudio na ovom RP serveru i imao sam dosta teskih situacija poput toga sto sam bio roban,plackan i ubijan.Zato bih voleo da budem novi lider SAHP-a koji bi obezbedio drzavu.
+uz pomoc nekih prijatelja bih se potrudio da nadjem perfektan HC tim
3.
3.1Regrutacija bi bila rednovna
3.2 Imali bi obavezne patrole na auto putu.Jedna na jednom auto putu(ta patrola ne bi bila obavezna na lokalnim pozivima se ako ih ne pozovemo uz pomoc koda 1)
3.3 Ne bi bilo tolerancije za svadju resili bi problem a u slucaju da se opet desi sledi kazna | kazna rank 2
3.4 Imali bi testove na kojima bi videli koliko ko zna u slucaju da neko ne zna vise od 50% stvari isao bi opet na obuku
3.5 Ne bi tolerisali diskriminaciju j nepostovanje nad gradjanima |Kazna rank 1
3.6 Zaposleni bi morali da budu na duznosti minimum 2 sata(u slucaju da nisu u mogucnosti morali bi da nam jave).Kazna za AFK je rank 2
3.7 Na raspolaganju bih morali da imamo jednog Sheriffa kadeta,tri inspektora,dva HC-a,i iz svake jedinice po jedan tim
3.8 Rasporedio bih timove za jedinice kako bi uvek imali pristupacne timove
3.9 Dogovorio bi se sa precednikom da nam obezbedi jos civilnih vozila,helikoptera i dzipova.
3.10 Uveo bih presretace koji bi pored patrola isli po auto putu da presrecu.
3.11 Iza svake odluke zaposlenov bi stao ako ne upravu u slucaju da nije objasnio bi mu gde je pogresio i ako bi se ponovilo imao bi kaznu | kazna rank 1.
3.12 Svako me bih dao sansu da udje u SAHP.
3.13 Redovno bi imali neka takmicenja u organizaciji sa gradjanima i samo za nas to bi bilo sve u zdogovor Vlade.
3.14 Na svake dve nedelje bih imao sastanke sa drugim organizacijama oko bezbednosti grada.
3.15 Jedinice koje bih uveo:
3.15.1 SAJ-jedinica koja bi nam pomagala oko pljacki i talackih
3.15.2 ORT(OFF Road Team)-jedinica koja bi vrsila brz prevoz po planinama i ne ravninama.
3.15.3 AS(Air suport)-jedinica koja bi brzo dolazila na akcije nesto slicno kao padobranska jedinica.
3.16 Kaznjavao bih svaku vrstu diskriminacije,vredjanja i vredjanja po veri
————————Predlog rankova———————
————————-HC(High Comand)——————
30.Drzavni Sheriff
29.Zamenik Sheriffa(dva zamenika)
27.Asistent Drzavnog Sheriffa
26.Vodja jedinice
( tri vodje(svaki vodi svoju jedinicu)).
25.Glavni Ispektor
—————————HS(high staff)————————
24.Zamenici Vodja Jedinica
23.Zamenik Glavnog Inspektora
22.Deda Pilot
21.Deda Inspektor
20.ORT pro
19.SAJ sniperista
—————————-Komanda——————————
18.AS Jumper
17.Odrasli Inspektor
16.ORT Passenger