Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

John Scalleta

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Emanuel
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Radnim danima od 17:00 do 22:00 sata zbog posla, a vikendima sam pretežito tu cijele dane, tako da mogu biti cijeli dan, nemam određeno vremenski.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Radnim danima cca 4-5 sati, vikendom cca 6+ sati.
6. Vaš Discord: secretsspectate
7. Vaše ingame ime: Johnn Scalletaa
8. Vaš ID: 10718
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Admin želim postati zato jer sam već više puta bio član Administracije na ovoj zajednici. Voljan sam pomoći kako novim tako i starim članovima te mi nije problem obavljati svoje zadatke koje ću imati dok sam član Administracije.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su ponajprije komunikativnost, snalažljivost, spremnost na saradnju s ostalima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Jedina i moja najveća slabost je brzopletost.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Trenutno nemam biznis, ali ako ću ga imati dok budem pozvan za Admina, da, spreman sam ga prodati.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Samo u prvoj smjeni radnim danima me spriječava posao.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odabrani ste za intervju
Intervju ce se odrzati veceras , (15.04 - Ponedeljak ) u 19h na GRP discordu Voice " Cekaonica "

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Javite mi se na discord ;

aldin_verstappen username

Rok 36h u suprotnom aplikacija se odbija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom