Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51907
Players nickname
Maki Laki
Administrators nickname
Denza Washington
Date
Apr 14, 2024
Time
00:00
Proofs
Nema sliku

Maki1995

Player
Player
Poštovanje draga administacio,

Jucer sam dobio ban za GP 4.1 ili ti (Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu. (Omogućavanje djelovanja droga, hakova, botova itd.) Ban od 60 dana.

I necu da lazem imao sam pomoc key presser je radni mjesec dana za bp mi dolazi sve teretana. Drugar mi je predložio da instaliram što je bila moja greska. To sam pomogao je koristio ali sam bio uz igru zbog opasnosti da se ne dobijem ban i sto mi se bas dogodilo u subotu vecer kad je dosao jedan od boljih administratora Denza Washington koji me je dozivao ali ja sam bio u wc-u i nisam cuo . Priznajem kriv sam ali uzmite u obzir da nije bila ni jedna žalba ni upozorenje na mene. Na ovom projektu sam preko 7 mjeseci gdje igram aktivno preko 10 sati. Uložio sam preko 400e za prošli i sad ovaj bp premium što mi propada ako mi ne pruži drugu šansu koju neću prokockati. Volio bi kad bi se culi i na diskordu makilaki_.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom