Draga administracijo, dobio sam ban za G.P,. 1.4 radi se o gresci, Imam main acc Vuk Red 39796 i twink Vuk Green 26071, i njih koristim. Moj brat ima njegov acc Ogi Plein 44575. Na istom smo internetu te stoga nije u tome problem ali je nastao problem jer ima problema sa njegovim kompjuterom bukvalno kao da ne moze da igra na nasem serveru. Iz toga razloga sa vremena na vrijeme je ulazio u grand na moj kompjuter cesto kako bi ucestvovao u akcijama uzeo GC, platio kucu, itd... Smatram da je Aldin napravio gresku jer nije znao pozadinu problema ali je donekle i u pravu.
Nadam se da cete vjerovati u moju pricu jer vec 2 godine sam aktivan na ovom serveru i zelio bih da tako i ostane kako bih mogao sto vise da igram i zabavljam se pogotovo zbog nadolazeceg raspusta i praznika. Hvala unaprijed.
Pozdrav
Nadam se da cete vjerovati u moju pricu jer vec 2 godine sam aktivan na ovom serveru i zelio bih da tako i ostane kako bih mogao sto vise da igram i zabavljam se pogotovo zbog nadolazeceg raspusta i praznika. Hvala unaprijed.
Pozdrav