Poštovana administracijo, Želim iskreno da se izvinim zbog nedoličnog ponašanja i uvredljivih izjava koje sam uputio prema vama i celokupnoj administraciji Grand Roleplaya. Shvatam da su moji postupci bili nepristojni i neprihvatljivi, i duboko mi je žao zbog toga. Moj postupak nije odražavao moje pravo poštovanje prema vašem angažmanu i trudu koji ulažete u održavanje zajednice. Shvatam da ste posvećeni održavanju pozitivne i ugodne atmosfere za sve igrače, uključujući i mene. Molim vas da prihvatite moje iskreno izvinjenje i da mi pružite priliku da pokažem da sam sposoban da se promenim i da se ponašam u skladu sa pravilima i normama zajednice. Spreman sam da preuzmem odgovornost za svoje postupke i da se pridržavam pravila igre. Takođe, pristajem na sve sankcije koje smatrate odgovarajućim, uključujući i money wipe, kao izraz mog istinskog kajanja i spremnosti da ponovo gradim svoj ugled u zajednici. Još jednom, izražavam iskreno žaljenje zbog svog ponašanja i nadam se da ćete mi pružiti priliku da se iskupim. S poštovanjem, Mateo Dior