1. Vaše ime u RL : Jakov
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : gmt +1
4. Prosječna aktivnost na dan : vikendom 13-15 sati, tjedno 5-6 sati
5. Vaš Diskord : jale.vice
6. Vaše Ingame ime : Jale Vice
7. Vaš ID : 26342
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Uz moje dugo prisustva na ovom serveru i projetku dosta sam provejuci roleplay-ati hteo bi nesto novo uraditi hteo bi postati Administrator admin je posao sa kojim sam imao dodira i nije mi prvi put da na ovom projetku budem Admin.Zeleo bi to ponoviti iz prostog razloga jer mislim da sam dosta uspesan u samom poslu kao Administratora.Proslo je dosta od kada sam bio izasao iz admina,hteo bi se vratiti nazad jer osecam i vidim sam da taj posao volim raditi i da mi nije tesko ispuniti zahteve koji se traze od mene u administraciji.
2. Koje su vaše prednosti?
Smiren sam, strpljiv, snalažljiv u situacijama i mogu jako brzo uklopiti i rešiti problem koji je nastao
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Imam slabosti ali ne bi mi ometalo u mojoj Admin dužnosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam biznis,ali naravno da
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : gmt +1
4. Prosječna aktivnost na dan : vikendom 13-15 sati, tjedno 5-6 sati
5. Vaš Diskord : jale.vice
6. Vaše Ingame ime : Jale Vice
7. Vaš ID : 26342
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Uz moje dugo prisustva na ovom serveru i projetku dosta sam provejuci roleplay-ati hteo bi nesto novo uraditi hteo bi postati Administrator admin je posao sa kojim sam imao dodira i nije mi prvi put da na ovom projetku budem Admin.Zeleo bi to ponoviti iz prostog razloga jer mislim da sam dosta uspesan u samom poslu kao Administratora.Proslo je dosta od kada sam bio izasao iz admina,hteo bi se vratiti nazad jer osecam i vidim sam da taj posao volim raditi i da mi nije tesko ispuniti zahteve koji se traze od mene u administraciji.
2. Koje su vaše prednosti?
Smiren sam, strpljiv, snalažljiv u situacijama i mogu jako brzo uklopiti i rešiti problem koji je nastao
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Imam slabosti ali ne bi mi ometalo u mojoj Admin dužnosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam biznis,ali naravno da