Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jale Vice

Well-known member
Leader of unofficial org
Informacije
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: gmt +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 12:00 do 01:30
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10+ sati
6. Vaš Discord: jale.vice
7. Vaše ingame ime: Jale Vice
8. Vaš ID: 26342
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Uz moje dugo prisustva na ovom serveru i projetku dosta sam provejuci roleplay-ati hteo bi nesto novo uraditi hteo bi postati Administrator admin je posao sa kojim sam imao dodira i nije mi prvi put da na ovom projetku budem Admin.Zeleo bi to ponoviti iz prostog razloga jer mislim da sam dosta uspesan u samom poslu kao administratora.Proslo je dosta od kada sam bio izasao iz admina,hteo bi se vratiti nazad jer osecam i vidim sam da taj posao volim raditi i da mi nije tesko ispuniti zahteve koji se traze od mene u administraciji.

2. Koje su vaše prednosti?
Smiren sam, strpljiv, snalažljiv u situacijama i mogu jako brzo uklopiti i rešiti problem koji je nastao.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Imam slabosti ali ne bi mi ometalo u mojoj Admin dužnosti. mrzim kada mi neko upada u rec.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno, Da.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis, ali Da.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ponekad skola ali retko. Nebi mi smetalo u admin duznosti.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Razlog : Istorija In Game kazni , prijavite se za 7d al uz to da ne krsite pravila servera do tada

Status
Not open for further replies.
Top Bottom