Ime Porodice: BOBILAND
Ime Vlasnika Porodice i ID: Uros Obilic 4211
Broj kuce od porodice: 239
Forum link od vlasnika porodice: BABUSKA
Ime i tag Vlasnika porodice na discordu:BABUSKA#1035
Logo porodice: Screenshot
O porodici: Ja sam dugo vremena u Los Santosu sa ziljem da poboljsam zivot na bolje.Radio sam razne poslove kao sto su:Baustela,Kamiondzija,Elektricar,Farmer i onda sam dosao na ideju da napravim porodicu.Poceo sam prikupljivati novac.Jednog dana sam skupio novac kupio kucu zatim sam se uputio u vladu kupio sam ugovor za porodicu.Napravio sam porodicu i poceo da gradim ka tome da uspem u zivotu
Cilj porodice: Naš prvi cilj je da odmah dobijemo nezvaničnu organizaciju. Ovo bi nam mnogo pomoglo jer bismo tada mogli da radimo svoj porodični posao kao što je kupovina i preprodaja oružja, municije i drugih artikala sa crnog tržišta na crnom tržištu, takođe da pljačkamo ljude, organizujemo događaje i uz to dobijamo nešto dodatnog novca kako bismo naša porodica može postati sve veća i veća.
Rankovi u Porodici:
1- Pocetnik
2- Radnik
3- Kum
4- Brat
5- Zamenik
6- General
Pravila u porodici:
1. Zabranjeno vrijeđanje po nacionalnoj osnovi!
2. Strogo zabranjeno vrijeđanje bilo kojeg člana familije!
3. Strogo je zabranjeno izdati familiju!
4. Postovanje vecih cinova
5. Zabranjeno krsenje pravila grada
6.Zabranjeno pljackanje porodice(Porodicnog Sefa)
Select for moderation
Ime Vlasnika Porodice i ID: Uros Obilic 4211
Broj kuce od porodice: 239
Forum link od vlasnika porodice: BABUSKA
Ime i tag Vlasnika porodice na discordu:BABUSKA#1035
Logo porodice: Screenshot
O porodici: Ja sam dugo vremena u Los Santosu sa ziljem da poboljsam zivot na bolje.Radio sam razne poslove kao sto su:Baustela,Kamiondzija,Elektricar,Farmer i onda sam dosao na ideju da napravim porodicu.Poceo sam prikupljivati novac.Jednog dana sam skupio novac kupio kucu zatim sam se uputio u vladu kupio sam ugovor za porodicu.Napravio sam porodicu i poceo da gradim ka tome da uspem u zivotu
Cilj porodice: Naš prvi cilj je da odmah dobijemo nezvaničnu organizaciju. Ovo bi nam mnogo pomoglo jer bismo tada mogli da radimo svoj porodični posao kao što je kupovina i preprodaja oružja, municije i drugih artikala sa crnog tržišta na crnom tržištu, takođe da pljačkamo ljude, organizujemo događaje i uz to dobijamo nešto dodatnog novca kako bismo naša porodica može postati sve veća i veća.
Rankovi u Porodici:
1- Pocetnik
2- Radnik
3- Kum
4- Brat
5- Zamenik
6- General
Pravila u porodici:
1. Zabranjeno vrijeđanje po nacionalnoj osnovi!
2. Strogo zabranjeno vrijeđanje bilo kojeg člana familije!
3. Strogo je zabranjeno izdati familiju!
4. Postovanje vecih cinova
5. Zabranjeno krsenje pravila grada
6.Zabranjeno pljackanje porodice(Porodicnog Sefa)
Select for moderation