Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Choki

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vukasin
2. Vaše godine: 15 (punim 16 28-og Aprila)
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): zavisi kada sam u skoli, a kada nisam, ako idem ujutru u skolu onda mogu biti aktivan od 2 popodne sve do 4 ujutru ako nemam neke obaveze, a ako sam popodne onda mogu biti aktivan ujutru malo pa posle skole do 4 ujutru
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): igram po 7 sati
6. Vaš Discord: ch0ki1
7. Vaše ingame ime: Choki Star
8. Vaš ID: 44575
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Zelim postati admin kako bih doprineo boljem iskustvu svih igraca na serveru. Vjerujem da svojim iskustvom i pozitivnim pristupom mogu pomoci u odrzavanju reda i pravila, te pružiti podršku igracima u njihovim RP avanturama
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti ukljucuju iskustvo u administriranju slicnih servera, poznavanje pravila igre i sposobnost brzog rjesavanja problema. Takodje sam strpljiv, komunikativan i spreman saradjivati s drugima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje najvece slabosti su ponekad previse fokusiranje na detalje i perfekcionizam, sto moze usporiti proces donosenja odluka
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, bicu spreman napustiti svoj RP zivot i posvetiti se administriranju servera kada je to potrebno. Razumijem da administriranje zahtijeva odredjenu predanost i odricanje od osobnih RP aktivnosti.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, bicu spreman prodati svoj biznis kako bih izbjegao sukob interesa i mogucnost zloupotrebe privilegija koje dolaze s administracijom. Razumijem vaznost ocuvanja integriteta servera i pravila
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Pa i nije neki veliki problem, ali imam devojku, to se moze lagano resiti

Hvala Vam sto ste citali moju prijavu i nadam se da cete je prihvatiti.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Razlog : InGame kazne , prijavite se ponovo za 14dana , naravno uz to da ne krsite pravila servera do tada

Status
Not open for further replies.
Top Bottom