Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SAHP Korumpirana biografija I Blazo Miocic I 49419

Status
Not open for further replies.

Blazo Miocic

Player
Player
Joined
Nov 14, 2023
Messages
7
Ime: Blazo Miocic
Starost: 32
Nacionalnost: Crnogorac
Mesto rođenja: Liberty City
Pol: Muski
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Desna ruka, lijeva ruka, prsa, ledja, vrat.
Prednosti: Snalazljivost, manipulacija, fizicka sprema, taktike i metode, istrazivanje.
Slabost: Tolerancija, tvrdoglavost, grizna savjest

Životna priča:

Blazo je rođen i odrastao u periferiji Liberty City-a, gdje je razviće urbanog života oblikovala njegov pogled na život već od malih nogu. Unatoč izazovima odrastanja u teškom kvartu, uvijek je njegovao ambicije izvan svoje okoline.

S snovima o velikom uspjehu, Blazo je odlučio napustiti Liberty City iza sebe i potražiti nove prilike u sunčanoj prostranstvu Los Santosa. Tamo je bio privučen pravosudnom profesijom, očaran privlačnošću pravde i reda u gradu koji je obilovao kaosom.

Pridruživanje policijskoj sili bila je prirodna opcija za Blazu, a njegov oštar intelekt i oštroumni taktički um brzo su privukli pažnju čuvenog zapojvednika Micka Thompsona koji mu je mnogo pomogao u razvijanju njegove karijere. Usponom kroz redove, konačno je stekao prestižni naziv detektiva, poznat po svojoj nevjerojatnoj sposobnosti rješavanja čak i najkompleksnijih slučajeva.

Međutim, ispod Blazove fasade pravednosti vrebala je tamnija strana - sklonost manipulaciji i kratki fitilj koji često dovodi do eksplozivnih sukoba. Unatoč impresivnom zapisu i reputaciji, sve više se razočarao u sistem koji je bio prisegnuo da štiti.

U detektivskom poslu uvidio je kako rad zahtjeva malo drugačije metode u kojima zakon ne može puno da mu pomogne, postaje polako sve više bezobrazaniji i futracija ga jede živog. Idući korak za Blazu bio bi da se pronađe u nekom balansu između dobra i zla kako bi sam shvatio svoj put jer inače može može da se zatekne u mnogo prljavim vodama.

Ishodi:

1: Blazo može od privedenih lica da trazi bilo koje oružje, municiju, pancire i drogu da mu predaju, kao i mito do 100k.

2: Blazo može koristiti i prodavati sva ilegalna oružja koja ima na crnom tržistu (ne od organizacije).

3: Blazo je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljačkati, ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.

4: Blazo može da veže, vuče,ubacuje, izbacuje iz auta, pruža prvu pomoć, otvara PDA, skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pištolj
( odnosi se na tejzer ili revolver ).

5: Blazo moze bilo kome očistiti dosije, skinuti poternicu ili sakriti podatke ako je to njemu vazno.

6: Blazo može ulaziti u geto, počiniti neki kriminal i saradjivati sa kriminalnim organizacijama , kako bi prikupio dokaze , te iste uhapsio.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,796
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom