Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4114
Players nickname
Max Zambada
Administrators nickname
Damjan Mikhailov
Date
Apr 18, 2024
Time
15:37
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/670681/

Kron3r

Player
Player
Prijatelju kao prvo pogledaj video 10 sekundi traje i to znaci odma da ne vrijedi...
Kao drugo lik je prepoznao Mikija preko maske sto je teski MG i ti nama dajes kaznu????

Isao sam otrat kolegu u NG kao sto se vidi na povu i ako sam ja u civilu... Nema smisla apelujem da se ovo pregleda i da nam se skloni kazna ...
I Preko maske da me prepozna to ne moze a ne ovaj momak sta se zalio na nas ....

Danilo Geri

Player
Player
Prijatelju kao prvo pogledaj video 10 sekundi traje i to znaci odma da ne vrijedi...
Kao drugo lik je prepoznao Mikija preko maske sto je teski MG i ti nama dajes kaznu????

Isao sam otrat kolegu u NG kao sto se vidi na povu i ako sam ja u civilu... Nema smisla apelujem da se ovo pregleda i da nam se skloni kazna ...
I Preko maske da me prepozna to ne moze a ne ovaj momak sta se zalio na nas ....
Brate objasnjavam ti opet, 6.4 je forum pravilo sto znaci da je oc, ako je oc to znaci da ja ne moram imati ic dokaz da si ti to uradio. Ovo je bilo full oc tako da mga nema hvala lepo.

Kron3r

Player
Player
Bato pogledaj ti svoju zalbu opet ... Napravio si zalbu gdje si napisao DRZAVNI SLUZBENICI upadaju u NG???? Kako ti znas da sam ja i kolega drzavni sluzbenik??? A nisi mogao da me vidis jer sam ti bio ledima okrenut i to u auto ??? Jel mi igramo na DM ili RP serveru???
Objasni mi to? Ti si neka baba vanga vidis sve jel? i ako te pogledao nisam tako da ovo je teski MG bato i nepravedno sam kaznjen i ako sam skino sve itd al opet nema smisla nikakvog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom