Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected TK, CR, 6.8, MG, BH, G.P 6.15| Dirty Ghetto Kids family, Michael Goat

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35525
Players nickname
Amir Luxury
Suspect ID
56179, 57312, 55964
Date of violation
Apr 17, 2024
Time of violation
00 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/670407/

Amir Luxury

Kako je Bogu ako je meni ovako?
Player
Naime dobio sam demorgan za vdm, uredu nije nikakav problem ali kazne nisu pravedne, prvo na pocetku videa se vidi cr, onda se vidi 6.8 udara covjeka koji je u nesvijesti autom, zatim opet cr od njegovog kolege iz familije, potom robaju njih 3, a za autoput treba minimalno 2 vozila i 4 ljudi, a kasnije puca svog kolegu sto se smatra kao Team Killing. Dok dize igraca stize mu notifikacija da je predaleko od igraca on to odma govori ingame sto se smatra kao mg. Trci i skace u isto vrijeme i vadi pusku sto se smatra kao Bunny Hopping. Dok pokusavaju robat njihov kolega blokira glavu taoca i ne drzi pistolj na glavi taoca, samim tim nemaju dvije puske na glavi sto se vidi da 01:40. Zatim pucaju na mene u autu C63 Coupe bez brojanja 5 sec isto kao nad igracem u bijeloj M5 E60. Nadam se da ce admini uradit pravu odluku. Nemam nista protiv moje kazne za vdm ali nisam ja kriv sto oni stoje na sred autoputa.

KingZlatan

Player
Player
Mi smo vec dobili warn za ovo. Ne znam da li je moguce da dobijemo 2 warna odjednom ?

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Zalba je vec uradjena ako vam ne odgovara odluka na zalbi procedura je sledeca , okacite zalbu na odluku na zalbe na administraciju , al koliko ja vidim igraci koje vi zelite da kaznite su kaznjeni tacnije njihov fam je kaznjen !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom