Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pavle Stekulac

Player
Player
Joined
Aug 12, 2023
Messages
5
Ime: Pavle Cobra
Pol: M
Starost: 25
Rasa:svetla
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Berlin
Otac: Petar
Majka: Mira
Težina: 78kg
Visina: 195cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Sake,Ruke
Prednosti: Fizicka snaga, inteligencija
Slabost:zmije
Životna priča:
Pavle Cobra rođen je u velikom gradu Berlin i imao je lepo detinjstvo. odrastajući u susjedstvu u kojem je vladao mir. Njegova obitelj je bila u jako dobrom stanju.

U mladosti se našao pozvan u lokalne igraonice, tražeći osjećaj ljubavi i prijateljstva. Pavle je bio bistar i inteligentan, ali okolnosti su ga gurnule u život u kojem se kriminal činio jedinim održivim putem. Postao je poznata po svojoj uličnoj pameti i strateškom razmišljanju, zaradivši poštovanje i strah u kriminalnim krugovima.

Kako je rastao, Pavlov ugled se širio. Bavio se raznim ilegalnim poslovima, od sitnih krađa do organizovanih pljački. Imao je neobičnu preciznog planiranja i operacija, zbog čega je među onima koji su znali za njegove podvige dobio je nadimak "Paki". Ali ovaj život nije bio besplatan. Pavle je izgubio prijatelje zbog nasilja, proveo je vrijeme iza rešetaka i osetio je krivicu i težinu svojih izbora u trenucima samoće.

Međutim, usred haosa, Pavle je žudio za više. Duboko u sebi, ispod površine, kuvala se grižnja savjesti i čežnja za iskupljenjem. Slučajan susret s nekim iz njegove prošlosti, figurom mentora koji je vjerovao u njegove vestine, doveo je do transformacije u njemu.

Odlučan da izbaci okove svog kriminalnog života, Pavle je donio odvažnu odluku da prekine sa svojim vezama u podzemlju. Sklonio se u veliki grad, daleko od urbane džungle koja ju je oblikovala. U početku naišao na sumnju i nepovjerenje, postupno je stekao povjerenje mještana koristeći svoje sposobnosti da zaštiti ljude od vanjskih prijetnji.

U ovom velikom utočištu, Pavle se pokušao iskupiti za svoja prošla nedjela koristeći svoje znanje o ulici kako bi pomogao provođenju zakona. Postao je svetionik nade, koristeći svoja iskustva kako bi odvratio problematičnu mladost od istih zamki kojima je on vec bio podlegao.

Putovanje je bilo teško, obilježeno trenucima sumnje i stalnom sjenom njegove prošlosti, ali Pavle Cobra pojavio se kao simbol nade, svjedočanstva, mogućnosti i iskupljenja čak i u najmračnijim okolnostima.

1. Pavle se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Pavle je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Pavle može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Pavle može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe.
5. Pavla mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve).
6. Pavle može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

Pazit ce se da se P.D 1.6 pravilo ne prekrsi!
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,787
Biografija ODBIJENA
Copy Paste

Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom