Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nemanja Fjuri

Player
Player
Joined
Feb 3, 2024
Messages
31
Ime: Nemanja
Pol: Muski
Starost:19
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Oliver
Majka: Sofija
Težina:80kg
Visina:186cm
Boja očiju:braon
Boja kose:braon
Tetovaže: na levoj ruci i , na ledjima
Prednosti: Ozbiljan,Hrabar,Uporan,Snalazljiv, (sve resavam na svoju ruku)
Slabost: Nervoza,Tvrdoglav


Životna priča: 200+ reči

Ja sam Nemanja Fjuri decak koji je rodjen u Beogradu 2005. godine, odrastao uz majku Sofiju i oca Olivera, ko mali sanjao sam o tome da budem covek koji ce spasavati ljude i sprecavati kriminal, jer je to moj otac radio a majka mi je bila radila u Bolnici. Otac je dugo vremena proveo u policiji sprecavajuci kriminal, a majka spasavala zivote ljudima. I oni su bili moja podrska da postanem neko i nesto kada porastem i da pomazem ljudima. I uz vreme koje sam rastao oni su me ucili sve o zivotu kako da sprecavam kriminal cak i da spasavm ljude da radim dva posla odjednom jer sam bio mnogo uporan i snalazljiv decko i veoma tvrdoglav. Bio sam radio u policiji jedno dugo vremena gde sam od pocetnika skoro dosao do sefa policije, ali sam u medjuvremenu odlucio na drugi put a to je bio da postanem tajni agent da skupljam dokaze i resavam kriminal u tajnosti sto se i desilo takodje dugo vremena , i nakon svega toga sam odlucio otici u vojsku da naucim mnogo stvari koje ce mi biti potrebne u daljnem zivotu i da ojacam. Takodje sam radio kao Bolnicar ujedno sa time pomagao ljudima i trudio sam se da sprecim kriminal i svakome pomognem kome je bilo potrebno. I sa puno radnog staza u Policiji,Bolnici,Tajni agent moji otac se posvadjao samnom i toliko me iznervirao da sam prestao imati volje sprecavati kriminal i pomagati ljudima te sam se odlucio prikljuciti nekoj bandi, sto se i desilo i do dan danas se ljutim na samog sebe sto sam ovo uradio ali u buducnosti ce ostati ovako dok ne promenim svoje misljenje znam da je ovo sto sam uradio teska promena zivota i losa strana mene ali doslo mi je da se promenim jer su me svi iznervirali i ogovarali jer sam se uvek trudio
da budem najbolji!

Ishodi:
1-Nemanja može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.
2-Nemanja samo ima strah tri puške na glavi (bez straha od dve).
3-Nemanja se može suočiti u 1v2 situacijom zbog svoje obučenosti i iskustva u drzavnim i kriminalnim organinzacijama!
4-Nemanja moze da dize nekoga sa kompletom prve pomoci, pljacka, vuce nekoga,dize stvari sa poda, ubacuje ljude u vozilo,pretrazuje nekoga sa oruzjem u ruci(naravno bez pusaka)
5-Nemanja je stručan u rukovanju svim vrstama oružja zbog svoje snage i iskustva.
6-Nemanja može voziti vozila do brzine do 70 km/h po off-road putevima.
7-Nemanja može koristiti sva legalna ili ilegalna oružja zbog svog iskustva o rukovodjenju oružja iz različitih organizacija i kriminalnih radnji!
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,791
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom