Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Santo Capra
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 18, 2022
Time of violation
14:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OkbdBM4xeGQ

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Da objasnim sta se dogodilo pre nego sto sam upalio snimanje
Ubio sam coveka malo dalje od BM od prilike kod benny-a gde ste stavlja folija na automobile u tom momentu prolazi covek sa belim autom (ID 871) iznad mene je bio helis koji sam ja video ali nisam pomislio da je policiski iz razloga zato sto je geto i nije mi padalo na pamet da uopste mene prati taj helis, seo sam u auto i nastavio do BM tamo sam stao i upalio snimanja posto sam video da pocinje beli auto (ID871) da me prati, posle toga se desava ovo ispred BM-a
RDM-871
840-MG
Veoma sam siguran da policija ne sme da dolazi u geto u juri tek tako "kriminalce" kao sto se vidi nisam bio trazen od strane drzave tako da nemaju osnova da me jure isto tako pominju da sam pobeo u grin zonu mene samo interesuje od koga sam bezao u grin zonu.
takodje vidimo dosta ajdiova koji dolaze na BM u vozilima LSPD-a i uniformi.
prihvatam kaznu za MG sa moje strane.

Bastian Wagner

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Ostavljano za Curatora LSPD-a

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Da objasnim sta se dogodilo pre nego sto sam upalio snimanje
Ubio sam coveka malo dalje od BM od prilike kod benny-a gde ste stavlja folija na automobile u tom momentu prolazi covek sa belim autom (ID 871) iznad mene je bio helis koji sam ja video ali nisam pomislio da je policiski iz razloga zato sto je geto i nije mi padalo na pamet da uopste mene prati taj helis, seo sam u auto i nastavio do BM tamo sam stao i upalio snimanja posto sam video da pocinje beli auto (ID871) da me prati, posle toga se desava ovo ispred BM-a
RDM-871
840-MG
Veoma sam siguran da policija ne sme da dolazi u geto u juri tek tako "kriminalce" kao sto se vidi nisam bio trazen od strane drzave tako da nemaju osnova da me jure isto tako pominju da sam pobeo u grin zonu mene samo interesuje od koga sam bezao u grin zonu.
takodje vidimo dosta ajdiova koji dolaze na BM u vozilima LSPD-a i uniformi.
prihvatam kaznu za MG sa moje strane.
ovoliki nije moj pismeni iz srpskog a ne zalba na forumu

Lukas Anderson

Player
Player
Capra ja mislim da si se previse uziveo u ulogu kao prvo, kao drugo ja sam 840. Ja nigde nisam uradio MG decko, prijavljeno je po pozivu na PDA. I krenuo je lik da te zaustavlja generalno pravilo kaze da u gettu ne sme da bude manje od "2 casnika". Bilo nas je vise.

Tako da molim te nauci malo sta i kako pa onda se zali.

Lukas Anderson

Player
Player
I nema nigde Magnezijuma kada se prestavio lik na PDA kao Ibrahim i pitao sam ga jel Ibrahim. Nigde ja nisam tvrdio da je decko Ibrahim niti znam kako se lik zove.

Beli Johnson

Player
Capra ja mislim da si se previse uziveo u ulogu kao prvo, kao drugo ja sam 840. Ja nigde nisam uradio MG decko, prijavljeno je po pozivu na PDA. I krenuo je lik da te zaustavlja generalno pravilo kaze da u gettu ne sme da bude manje od "2 casnika". Bilo nas je vise.

Tako da molim te nauci malo sta i kako pa onda se zali.
Ja sem igraca sa ID-om 871 nikog nisam video.
objasni mi sta vi radite na BM?

Lukas Anderson

Player
Player
Ja sem igraca sa ID-om 871 nikog nisam video.
objasni mi sta vi radite na BM?
Objasni ti meni sto si pobegao do BM-a? :D

"Your ID4210 Players nickname "ne znam" Inace ovde upisujes da te naucim tvoje IC ime :), sto se tice zalbe na vrhu :)

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Na mesto "Players nickname:" napisite vase ime.
Imate rok 12 sati.

Beli Johnson

Player
Objasni ti meni sto si pobegao do BM-a? :D

"Your ID4210 Players nickname "ne znam" Inace ovde upisujes da te naucim tvoje IC ime :), sto se tice zalbe na vrhu :)
posalji te POV da sam bezao od bilo koga u gren zonu.

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 871 dobit ce kaznu za RDM.
  • Razlog: ID 4210 se nije pustio u begu, te vi nemate pravo za pucanje.

• ID 4210 dobit ce kaznu za MG.
  • ID 6235 dobit ce kaznu za MG.

• U vezi ID-a 871 sto se kretao kroz geto, bice usmeno upozoren i bice popricano o tome.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom