Postovana adminastracijo , imam problema sa pojedincima iz EMS-a posto sam bio BL zbog disbanda EMS-a koja je odbijena a oni dobili varn od drugog igraca pa se izivljavaju na meni , kad je istekla BL zvali su me 3 drugara da se zapolsim u EMS posto tamo sam bio uzastopno 10 meseci dok nije dosao drugi direktor skim smo imali konfikta , primili me pa su me u roku jednog dana 2-3 puta kickali prvi put stavili BL pa sam se zalio gde je ista povucena , pa smo imali sastanak gde sam i ja prisustvovao i dogovarali se kao da nista nije bilo kad je sastanak zavrsen ja sam napustio igru a ujutro kad sam se probudio opet bio izbacen , pa sam otisao da vidim sto sam opet izbace gde mi je osoba koja me izbacila rekla da me morala kickati iz organizacije navodno zbog "Pokusaj nabijanja warna" a ja radio sve normalno . A zalim se na 8927 zbog prvobitnog nastupa a i zbog pretnje da gde god su njegova ekipa tamo u toj organizaciji necemo dugo krociti ja sam isekao snimke mozda su kratki ali ce video je oko 40+- minuta mogu ceo da postavim ako treba ali to je 3,3 GB . Watch 0423(2) | Streamable , Watch 0423(1) | Streamable