Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Cvele Brutal

Participant
Leader of unofficial org
Joined
May 4, 2022
Messages
23
Ime porodice: Brutal
Vlasnik porodice I ID: Cvele Brutal 20099
Broj kuce od porodice: 177
Forum link od vlasnika porodice: Cvele Brutal
Ime I tag vlasnika porodice na discordu: cveletata
Logo:

Outfit:



ISTORIJA PORODICE


Porodica Brutal je kriminalna organizacija sa Balkana formirana od strane propalih kockara, razbojnika, krkana i okorelih zatvorenika. Pre dolaska u Ameriku, tacnije Los Santos, porodica se bavila uzgojem i prodajom mrmota za Kanadsko trziste. Nakon visegodisnjeg uspesnog poslovanja na Balkanu postali su najtrazeniji krijumcari i morali su da pobegnu iz zemlje. Iako su bili veoma dobro povezani i na teritorji Kanade, tamo su takodje bili na poternici. Na dan kada su morali da napuste Balkan, svi clanovi su uspeli da nabave lazna dokumenta i pasose sem jednog kljucnog clana. Rec je o kucnom ljubimcu ove kriminalne organizacije bonobu Rex. Rex je bio clan porodice gotovo od dana osnivanja i to je uticalo na dalje odluke i smer u kome ce se kretati organizacija. Za bekstvo je sve bilo spremno, ali clanovi su resili da ostanu i da ne napuste svog vernog Rexa. Sledio je visecasovni obracun sa policijom u restoranu Crni Petao gde su specijalne vojne jedinice uskratile Rexov zivot, a ostale clanove lisili slobode. Kanadska vlast je zahtevala hitno deportovanje prvim letom za Toronto na kom su clanovi imali vremena na pretek da razmisljaju o svojim postupcima i o svojoj buducnosti. Zakleli su se da se vise nikada nece baviti kriminalom. Osudjeni su na dvadeset pet godina u zatvoru najvise bezbednosti. Nakon odsluzenih pet godina upoznaju se sa zatvorenikom Tommy-em koji se ispostavlja da je jedan od najuticajnijih Makedonskih makroa. Ovo prijateljstvo je promenilo dalji tok ne samo odnosa izmedju Balkanskih kriminalaca vec je i uticalo na mnoge zivote americkih gradjana a pogotovo na stanovnike Los Santosa. Na proslavi Tomovog 60-og rodjendana , bivseg vodje ove organizacije, Cvele se pozalio Tommy-u da ne zeli da mu deda umre u zatvoru. Obeshrabren i slomljenog duha Cvele odlucuje da zajedno sa svojim bratom Pekijem I ostalim clanovima uz pomoc Makedonca pobegnu iz zatvora. Imali su idealnu priliku za to. Omamljeni skupim prostitutkama I jeftinim alkoholom koji im je obezbedio Tommy, cuvari nisu drzali gard. Ovo bekstvo je izgledalo kao setnja kroz park bez opucanog metka I bez kapljice krvi. Neki jos uvek veruju da Kanadske vlasti ni ne znaju za ovo bekstvo. Nakon izlaska iz zatvora na granici se nalaze sa dobrim prijateljima Strajom i Valarom koji im pomazu da predju Americku granicu i stignu u Los Santos.



CILJ PORODICE


Prvobitni cilj porodice je bio legalizacija prodaje mrmota na Balkanu I sire. Nakon hapsenja I deportovanja u Kanadu taj cilj se promenio. Nakon bekstva iz zatvora I dolaska u Ameriku shvataju da za zivot koji zele moraju da love veci plen od mrmota.




RANKOVI U FAMILIJI


(1) Mrmot
– pocetnik koji jos treba nauciti osnovna pravila familije, grada I opasnih podrucja. Nema puno permisija u familiji, ima pristup nekolicini vozila.

(2) Bonobo – obuceni su za porodicne poslove. Imaju veci pristup voznom parku, pristup pojedinim porodicnim eventima.

(3) Krkan – clan koji se istakao u porodicnim poslovima, mogucnost ucestvovanja u svim eventima, ogranicen pristup skladista.

(4) Commander – obucen clan koji poznaje teren na kome porodica posluje, moze da vodi ostale clanove bez nadzora lidera, ima pristup svim dogadjajima kao I skladistu oruzja.

(5) Brutal – organizator oruzarnice, verni clan koji se vise puta dokazao . Trenirani I dobro placeni ubica

(6) Beli orao – pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(7) Makedonac – pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(8) Glavar – pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(9) Deda - pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(10) Domac – osnivac porodice (ima sve funkcije)


PRAVILA PORODICE


*Postuj svakog clana porodice bez obzira na rank.

*Bez vredjanja po bilo kom osnovu.

*Interese porodice stavljati ispred svojih privatnih interesa.

* Za rank se ne pita, rank se zasluzuje.

*Postujte pravila grada I dogadjaja.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom