Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57106
Players nickname
Aki Kavasaki
Suspect ID
49911
Date of violation
Apr 26, 2024
Time of violation
19:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NjSVLAQ_wwU

Aki Kavasaki

Player
Player
Rekao je da ce samo isprobat svijetlecu bijelu jaknu i nije je vratio nakon svega izasao je iz familije i nema mu traga

Aki Kavasaki

Player
Player
Nakon sto sam mu dao pokusao mi je ponudit neki drugi dogovor nije uspio i poslje jedno 40minuta nakon ovoga smo bili kod banke rekao mi je da sacekam i poslje sam vidio da je izasao iz familije. Postavit cu dokaz i za to ako ovo nije doveljno.

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavi duzi pov, na povu se ne vidi kako igrac nece vratit item
    rok je 16 sati

Aki Kavasaki

Player
Player
Da li je doveljno ako pokazem kako se nije javio na radio i vlasnik familije moze potvrdit a i ako treba ostali clanovi da je izasao jer sam ugasio kamericu jer sam bio siguran da je ovo doveljno. Nadam se da mozete provjerit kada je izasao i u kojoj je familiji bio. Hvala

Aki Kavasaki

Player
Player
Takodje se u snimku cuje kako je rekao da ce se vratiti , a nije ga bilo 10minuta a za to vrijeme je mogao obic cijelu mapu pogotovo sa tim bijelim autom kojeg je vozio. Hvala

Aki Kavasaki

Player
Player
Imam snimak kada sam ga vidio zadnji put u toj jakni u vremenu kada su nas ubili. Stvorio sam se u bolnicu (od kad sam ga vidio nakon smrti nije nosio jaknu nego je promijenio u neku drugu). On je došao po mene nakon par minuta. Rekao idemo do banke međutim ja sam tek kod banke shvatio sam mi se kamerica iskljucila jer ima vrijeme određeno koliko dugo može snimat. Ja sam aktiviro snimanje a tad mi je rekao: cekaj tu. Nakon tog ćekanja i nakon što mi se nije javljao na radio otišao sam f1 jer sam shvatio da me pokušava prevarit u (19:59) a on je izašo iz familije u (20:00). Ja sam ugasio kamericu i mislio zvati administraciju ali sam izašo iz igre zbog obaveza. Nadam se da nekako možete provjerit njegovo ime i da vidite da mi nije vratio stvar. Snimak ću postavit malo poslje oznaćite poruku dislike ako ovo što sam rekao da imam se pokaže na kamerici nebude doveljno. Hvala unaprijed

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • nedovoljno dokaza. Morate dostavit pov kako se cuje kako ste se oba dvojica dogovorili da ce on samo probat pa vam vratit odjecu.
    Pov zavrsava taman kada ste vi privukli odjecu dole, samim time pov nije dovoljno dugacak.

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom