Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Shayk

Player
Player
Joined
Oct 10, 2023
Messages
154
Informacije

1. Vaše ime IRL:Uroš
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4h+
5. Vaš Discord:urke7
6. Vaše ingame ime:Urke Shayk
7. Vaš ID:30480

Dodatne informacije

1. Lider za FIB.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Igram ovu igru 2 godine i igrao sam na strani države i na strani zločina mnogo puta pod mnogim vođama, takođe sam bio vođa Los Santos Vagos Mislim da je moje vreme je da se prijavim i dobijem rukovodstvo FIB-a i dovedem ga do 2 uspešna mandata. Mislim da je FIB jedna od najvažnijih organizacija u ovoj igrici koja napada bande i crno tržište održava visoku aktivnost LEO-a i bandi i čini nas da poboljšamo bolji RP na ovom serveru i mislim da ću doneti najbolji RP obema stranama i biti jedan od najboljih lidera FIB-a.

Imaću dobar tim kome mogu da verujem i održavaću organizaciju aktivnom 24/7, a moji zamenici će biti aktivni rano ujutro, uveče i kasno sa ovim timom. Mislim da će FIB biti na vrhu kao nekada i dobiće jednu od najuspešnijih sezona napada koje je FIB ikada video. Voljan sam da vodim ovu organizaciju sa najiskusnijim članovima i da se postaram da moji članovi budu svesni pravila ovog servera i svesni da se pravila moraju poštovati bez obzira na sve.

s obzirom na ambiciju koju moj tim i ja delimo. Cilj nam je da uspostavimo veoma aktivan i efikasan FIB koji radi na svim frontovima. Na kraju, radujem se rušenju rekorda i postizanju neverovatno nezaboravnog mandata sa novim rekordom u napadu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Imaću svoj tim za specijalne operacije koji će imati borbenu obuku sa NG i drugim organizacijama u bazi NG ili bilo kojim drugim područjima koja mogu da se koriste za obuku. EMS će prisustvovati događajima i biće pod našom zaštitom u događajima koje se održavaju. Održaćemo obuke zaposlenima EMS-a koji će sa nama pohađati misije i razgovaraće sa njima za najbolji RP. Dodaću još koraka za obuku u FIB-u uz razgovor sa mojim kvalifikovanim timom za ljudske resurse i pobrinuću se da svaki FIB ima znanje o tajnom zadatku.


Potrudiću se da moji HC budu aktivni i profesionalni tokom obavljanja dužnosti. Imaću HC-ove iz različitih vremenskih zona da bih bio siguran da imamo HC-e 24/7 koji su dostupni za regrutovanje, vodeće događaje. Moji lekari će biti iskusni, vešti u skladu sa svojim odeljenjima. Potrudiću se da svi zdravstveni radnici imaju znanje za tajne poslove i da budu sposobni da se ponašaju profesionalno tokom svojih dužnosti bez obzira na sve. Korupcija će biti naš neprijatelj broj jedan i mi ćemo pomoći Vladi u njihovim inspekcijama bez obzira na sve.

Želeo bih da napravim korak da postanem lider FIB-a pošto sam prethodno bio lider Los Santos Vagos , zajedno sa nekoliko pravnih organizacija. Ovo iskustvo me čini kvalifikovanim za tu poziciju, posebno s obzirom na ambiciju koju delimo moj tim i ja. Ukratko, cilj mi je da unapredim RP FIB-a primenom više ideja za povećanje operativne efikasnosti. Sva odeljenja u vezi sa FIB-om, uključujući ljudske resurse, specijalne jedinice, tajne službe, itd., vodiće iskusni lideri/članovi. Naravno, ne zaboravimo na aktivnost, koja će biti glavni prioritet. Cilj nam je da uspostavimo veoma aktivan i efikasan FIB koji radi na svim frontovima. Na kraju, radujem se rušenju rekorda i postizanju neverovatno nezaboravnog mandata.


Srecno svim ostalim kandidatima ❤
 

Ahmed Radetinac

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Jan 10, 2023
Messages
506
Prihvaceno
  • Pozvani ste na intervju. Intervju ce se odrzati sutra ( 30.4.2024.) u 19:00. Budite u kanalu "cekaonica" na GrandRP discordu.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom