Informacije
1. Vaše ime IRL: Milos Simeunovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Uvece
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):Nekoliko sati 4h+
6. Vaš Discord: milorp.
7. Vaše ingame ime: Cassie DiMarzio
8. Vaš ID: 51367
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Obozavam administraciju, imam druga koji je admin na grandu, nikad nisam bio admin ni na jednim serveru i zelwo bih da vidim kako je to biti admin, bilo bi mi jako drago da pomazem ostalim igracima a i da uklanjam toksicne igrace.
2. Koje su vaše prednosti? Hrabar, posten, spretan, pametan, dobar...
3. Koje su vaše najveće slabosti? Imam ih sigurno ali ne znam koje su.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne postoji
1. Vaše ime IRL: Milos Simeunovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Uvece
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):Nekoliko sati 4h+
6. Vaš Discord: milorp.
7. Vaše ingame ime: Cassie DiMarzio
8. Vaš ID: 51367
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Obozavam administraciju, imam druga koji je admin na grandu, nikad nisam bio admin ni na jednim serveru i zelwo bih da vidim kako je to biti admin, bilo bi mi jako drago da pomazem ostalim igracima a i da uklanjam toksicne igrace.
2. Koje su vaše prednosti? Hrabar, posten, spretan, pametan, dobar...
3. Koje su vaše najveće slabosti? Imam ih sigurno ali ne znam koje su.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne postoji