Ja se zovem Baba Motorka dolazim iz malog grada pored mora,ziveo sam kao bogatas ali mi se to obilo od glavu.Jedne kobne noci je grupa mafijasa napala mog oca i ubili ga.Ja sam to saznao tek posle 2 dana i iznervirao sam se.Pozvao sam Djoleta i Sivog oni su dosli G-klasom i krenuli smo u kobni napad.Uhvatili smo ubicu i bacili ga sa litice.Posle toga sam odlucio da sa njima krenem nov zivot u Los Santosu.Kupili smo kucu u bogatom kraju i krenuli svoj zivot.Medjutim Sivi je uzeo kratak odmor a Djole i ja smo se rastali.Ja sam nastavio svoj zivot i kupio kucu u jednom malo siromasnijem naselju.Medjutim Sivi se vratio sa pauze poklonio mi Jugulara i krenuo sam svoj zivot kao bogatas.Tada je Djole uleteo u nas zivot i vratili smo staru ekipu.Ja sam kupio nov auto i sada se srecno vozim sa mojim drugarima.
Ime:Baba
Pol: Muski
Starost:20
Rasa: Crnac
Nacionalnost:Nemac
Mesto rođenja:Berlin
Otac: Jack
Majka: Lana
Težina:72kg
Visina:190cm
Boja očiju:braon
Boja kose: plava
Tetovaže imam na:ruke, noge, glavu, stomak i ledja
Prednosti: Ozbiljan,Hrabar,Uporan,Snalazljiv, (sve resavam na svoju ruku)
Slabost: Nervoza,Tvrdoglav (edited)
1-Baba može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.
2-Baba samo ima strah tri puške na glavi (bez straha od dve).
3-Baba se može suočiti u 1v2 situacijom zbog svoje obučenosti i iskustva u drzavnim i kriminalnim organinzacijama!
4-Baba moze da dize nekoga sa kompletom prve pomoci, pljacka, vuce nekoga,dize stvari sa poda, ubacuje ljude u vozilo,pretrazuje nekoga sa oruzjem u ruci(naravno bez pusaka)
5-Baba je stručan u rukovanju svim vrstama oružja zbog svoje snage i iskustva.
6-Baba može voziti vozila do brzine do 70 km/h po off-road putevima.
7-Baba može koristiti sva legalna ili ilegalna oružja zbog svog iskustva o rukovodjenju oružja iz različitih organizacija i kriminalnih radnji!
Ime:Baba
Pol: Muski
Starost:20
Rasa: Crnac
Nacionalnost:Nemac
Mesto rođenja:Berlin
Otac: Jack
Majka: Lana
Težina:72kg
Visina:190cm
Boja očiju:braon
Boja kose: plava
Tetovaže imam na:ruke, noge, glavu, stomak i ledja
Prednosti: Ozbiljan,Hrabar,Uporan,Snalazljiv, (sve resavam na svoju ruku)
Slabost: Nervoza,Tvrdoglav (edited)
1-Baba može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.
2-Baba samo ima strah tri puške na glavi (bez straha od dve).
3-Baba se može suočiti u 1v2 situacijom zbog svoje obučenosti i iskustva u drzavnim i kriminalnim organinzacijama!
4-Baba moze da dize nekoga sa kompletom prve pomoci, pljacka, vuce nekoga,dize stvari sa poda, ubacuje ljude u vozilo,pretrazuje nekoga sa oruzjem u ruci(naravno bez pusaka)
5-Baba je stručan u rukovanju svim vrstama oružja zbog svoje snage i iskustva.
6-Baba može voziti vozila do brzine do 70 km/h po off-road putevima.
7-Baba može koristiti sva legalna ili ilegalna oružja zbog svog iskustva o rukovodjenju oružja iz različitih organizacija i kriminalnih radnji!