Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28794
Players nickname
John Frantelli
Suspect ID
11410 8927
Date of violation
Apr 29, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/zb2AICmrpuc

Zgembo.

Player
Player
hteo bih da prijavim ovog igrača za BLACKLIST i BAN EVADING naime to je igrač Munja Magluta

Njegovi id-jevi su
31162
16726
28165
11410
i sad neki tajni id koji id 8927 lider meduze ga pokriva i pomazemo.

Igrač je 2-3 puta dobio Blacklistu za konstano kršenje pravila i poslednji put je dobio ban za GP 1.4

Po njegovim pov-ovima se može čuti da je to njegov glas i da je to on samo na drugom ID-ju zahtevam da se ovaj igrač kazni za BLACKLIST i BAN EVADING

Zahtjev za nef Approved - Neformalna organizacija | Meduza
Prvo ne znam ko je lik i ne znam jel kod nas u fam uopste. To ako mi moji ljudi iz fama ubace nekog kako ja mogu znati tog lika da li ima neki account vise ili da li je blacklistovan?

Uros Kifla

Player
Player
hteo bih da prijavim ovog igrača za BLACKLIST i BAN EVADING naime to je igrač Munja Magluta

Njegovi id-jevi su
31162
16726
28165
11410
i sad neki tajni id koji id 8927 lider meduze ga pokriva i pomazemo.

Igrač je 2-3 puta dobio Blacklistu za konstano kršenje pravila i poslednji put je dobio ban za GP 1.4

Po njegovim pov-ovima se može čuti da je to njegov glas i da je to on samo na drugom ID-ju zahtevam da se ovaj igrač kazni za BLACKLIST i BAN EVADING

Zahtjev za nef Approved - Neformalna organizacija | Meduza
Pilav

Last edited:

John Frantelli

Babo
Player
Au lik nema nista drugo da radi nego da skace ljudima po kurcu u da trazi paznju. Smaras mi lider fama jer mislis da je pomogo nekome da ban evada. malo razmisli bukv si ti mogo na pijaci da mu das pare jer ti trazi za rent i ja dodjem i kacim te za to. Slom
Mali jesam te sta pito,na spavanje tam kerovi

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
31162 - banovan vec
16726 - banovan vec
28165 - banovan vec
11410 - banovan vec

ID 8927 nije prekrsio GP 1,1 ili 1.4 !

- Ukoliko imate ID ili neki dokaz koji ID radi BL evaid bili bi vam zahvalni da nam to dostavite u novoj zalbi ili da javite nekom od senior administratora ili chiefova , hvala !

- Takodje ne mozete se saliti na ovaj nacin ako je ovo sve sala ovo zakljucujem po naslovu , ovaj tip zalbe ne moze se povuci i sala sa forum zalbama sledeci put uzrokovat ce kaznjavanjem forum naloga !

Odbijeno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom