...
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo ne znam ko je lik i ne znam jel kod nas u fam uopste. To ako mi moji ljudi iz fama ubace nekog kako ja mogu znati tog lika da li ima neki account vise ili da li je blacklistovan?hteo bih da prijavim ovog igrača za BLACKLIST i BAN EVADING naime to je igrač Munja Magluta
Njegovi id-jevi su
31162
16726
28165
11410
i sad neki tajni id koji id 8927 lider meduze ga pokriva i pomazemo.
Igrač je 2-3 puta dobio Blacklistu za konstano kršenje pravila i poslednji put je dobio ban za GP 1.4
Po njegovim pov-ovima se može čuti da je to njegov glas i da je to on samo na drugom ID-ju zahtevam da se ovaj igrač kazni za BLACKLIST i BAN EVADING
Zahtjev za nef Approved - Neformalna organizacija | Meduza
Pilavhteo bih da prijavim ovog igrača za BLACKLIST i BAN EVADING naime to je igrač Munja Magluta
Njegovi id-jevi su
31162
16726
28165
11410
i sad neki tajni id koji id 8927 lider meduze ga pokriva i pomazemo.
Igrač je 2-3 puta dobio Blacklistu za konstano kršenje pravila i poslednji put je dobio ban za GP 1.4
Po njegovim pov-ovima se može čuti da je to njegov glas i da je to on samo na drugom ID-ju zahtevam da se ovaj igrač kazni za BLACKLIST i BAN EVADING
Zahtjev za nef Approved - Neformalna organizacija | Meduza
Mali jesam te sta pito,na spavanje tam keroviAu lik nema nista drugo da radi nego da skace ljudima po kurcu u da trazi paznju. Smaras mi lider fama jer mislis da je pomogo nekome da ban evada. malo razmisli bukv si ti mogo na pijaci da mu das pare jer ti trazi za rent i ja dodjem i kacim te za to. Slom
PilavMali jesam te sta pito,na spavanje tam
Povuko samPregled u toku
Svaki naredni OffTop = Kazna