Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9255
Players nickname
Aleksa Ford
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Mar 19, 2022
Time
18:00
Proofs
https://imgur.com/xws8gRU

Alex Ford

Player
Player
Danas sam dobio ban zato sto navodno sam koristio OBS. Koristio sam Xbox Game Bar sto mogu i da dokazem. Administraciju kad sam pitao oni su rekli da to moze.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Postovanje, da li mi mozete dati dokaz da ste pitali admina i da vam je on odobrio da koristite xbox game bar?

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Postovanje Mujo, ja sam mu bio rekao da moze da koristi xbox jer su mi ranije admini rekli da moze da se koristi.Danas sam pitao admine i takodje su rekli da moze da se koristi evo vam i dokazi:
U snimku se vidi da ja pitam admine na tiketu i da dobijam kasnije odgovor sto se vidi na slici.
Administrator Ivan nije bio siguran u odluku tako da mislim da ukoliko dodje do nekih problema da ne bude kriv.
Postovanje Zed.

Alex Ford

Player
Player
+
Postovanje Mujo, ja sam mu bio rekao da moze da koristi xbox jer su mi ranije admini rekli da moze da se koristi.Danas sam pitao admine i takodje su rekli da moze da se koristi evo vam i dokazi:
U snimku se vidi da ja pitam admine na tiketu i da dobijam kasnije odgovor sto se vidi na slici.
Administrator Ivan nije bio siguran u odluku tako da mislim da ukoliko dodje do nekih problema da ne bude kriv.
Postovanje Zed.
+

Mujo Simba

Postovanje, dobit cete unban ali tako kako vam je trenutno xbox game bar podesen NE MOZETE da koristite. Morate napraviti da vam snima svaki overlay ili skinite drugi program jer vam iduci put necemo oprostiti. Administratori ce biti obavjesteni vezano za xbog game bar. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom