Decko od opomene Abrahama ime preko 20 kazni :
Da krenemo :
Da krenemo :
Approved - 𝐆.𝐏 𝟔.𝟏𝟓 | 𝟐𝟓𝟓𝟒𝟒
sve se vidi u povu krenuo mi brojat ja sam odlazio fraer me ubio
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 POKEMONI FAM
Sve se vidi u pov-a znaci ja bjezim iz njihov posed idem u drugu kucu oni dolaze po mene i broje mi iz drugi posed koji neznaju ni lika ni kucu. Znaci svaki winewood kuca je nimna. Hocu da se fam kazni i neke ljudi.
gta5grand.com
Approved - GP6.15,MG/37529,25544
Sramota sto ovo meze da se dogodin izađeš iz vozila i odmah ih udar ubija i sto je najgore dođe jos jedan i ubije sa oruzjem lika i pijeju magnezijum i govore majmune.
gta5grand.com
Approved - MG I 25544 I 3.1 I 25544 I CR I 50392 I
udara autom onda vredjanje i mg TRAŽIM WARN NA FAM
gta5grand.com
Approved - MG I 25544 I 3.1 I 25544 I CR I 50392 I
udara autom onda vredjanje i mg TRAŽIM WARN NA FAM
gta5grand.com
Approved - BA + G.P 3.1 | 43934
Sve se vidi u pov-u lik mrtav radi lta opet ulazi i najednom se stvori ziv. Plus se vidi gore da lik me vredja kaze mi pederu mali.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 25544
U povu se vidi da nakon brojanja bezim a oni mene pucaju i dalje. Molio bih da se kazni warnom.
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15 Familija:The Most Hated
Sve se vidi u pov odbrojao sam i on krece da puca nako toga 3 + clana pucaju isto bez brojanja.Famelija:The Most hated:mad::mad:
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 3.2 ID:25544
Kao sto se vidi na slici lik mi psuje majku jer smo mu ja i kolege ukrali panele... mislim boze me sacuvaj kakvo ponasanje ljudi zamolicu admina da pogleda takodje i pov vredjanje IC I OOC psovanje svega po redu takodje i majke.. Imate ispod sliku sta mi je pisao na Diskord a imate pov i ovde...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 + MG I 25544 + 39676
na pov se vidi kako su mu brojali 5 sekundi da napusti dvoriste i ID 55479 je ispunio taj zahtev i ovi su ga ubili
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 25544
Ja sam odbrojo ali nisam puknuo. On je pukno prvi bez brojanja.
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 | 25544
Nakon informala (OC event) doticni gospodin me vrijeda i uz to mozete kazniti i gospodina koji me gazi i pusta pjeseme u GZ molim da se kazne oba igraca. Vaš jedan jedini LiiL Ivano ! Lp.
gta5grand.com