Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogrešno donesena odluka ⏐ Denza Washington

Status
Not open for further replies.
Your ID
43053
Players nickname
Domo Bulbasaur
Administrators nickname
Denza Washington
Date
May 1, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/C8BCtOw

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player
Lijep pozdrav Postovani Mujo i Abrahame pišem ovu žalbu na administratora Denzu Washingtona, prije tjedan dana sam dobio bug abuse i 6.15
poršlo je to vrijeme ja sam se vratio na server i pogledao da u statistici imam 1 upozorenje Mujo i Abrahame ja ne znam kako je to moguće da imam upozorenje ako sam tada dobio i 6.15 i ban za bug abuse zar ne bi trebalo proci upozorenje tih 7 dana i ako sam dobio taj ban a usao sam u server odsluzio demorgan i upozorenje je opet stajalo na statistici kada sam se vratio u server a znam da nisam taj dan uopce prekrsio G.P 6.15
eo dokaz za BA kada sam ga dobio Approved - G.P.6.15 BA I ID:43053.45310
i dokaz za 6.15 Approved - GP 6.15|43053
smatram da nije donio ispravnu odluku kada me je kaznio za G.P 6.15 koja je naravno na onom povu bila slicna situacija i prije toga sam dobio 6.15 od Michaela Goata i potpuno se slažem što sam dobio upozorenje od Michaela Goata ali ovo 2 nije bilo fer od strane Denze Washingtona
Mujo i Abrahame poštujem odluku koju budete donijeli LP.
Dokaz gdje sam dobio 6.15 od Michaela Goata Approved - GP 6.15, Possible Cheats | 43053, 41893
i Dokaz 6.15 od Denze u istom danu Approved - GP 6.15 + Possible Cheats | 43053

Status
Not open for further replies.
Top Bottom