Informacije
1. Vaše ime IRL: Andrija
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Ponedeljak-Nedelja: 17:00-23:00 vikendom i ranije mogu biti
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski)
onedeljak-nedelja: 3+h
6. Vaš Discord: _akiraaa
7. Vaše ingame ime: Akira Bushido
8. Vaš ID:10930
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Poznajem obe strane tako da mi je u ovom trenutku sve jedno.Ali bih vise voleo curator state-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
RP zivot je dosadio,dosta nekvalitetnih igraca i to je najveci razlog zasto bih voleo da postanem admin da tim igracima skrenem paznju da uzivaju u RP-u
2. Koje su vaše prednosti?
Poznavanje rp i server pravila i uvek sagledavam obe strane, strog ali pravican
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mrzim nepravdu i onda burno reagujem kad vidim da je nepravda prisutna
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Nemam nikakvih IRl problema koji me sprecavaju da budem aktivan osim privatnog posla zbog kojeg mozda necu biti konstantan svaki dan.
1. Vaše ime IRL: Andrija
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Ponedeljak-Nedelja: 17:00-23:00 vikendom i ranije mogu biti
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski)
6. Vaš Discord: _akiraaa
7. Vaše ingame ime: Akira Bushido
8. Vaš ID:10930
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Poznajem obe strane tako da mi je u ovom trenutku sve jedno.Ali bih vise voleo curator state-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
RP zivot je dosadio,dosta nekvalitetnih igraca i to je najveci razlog zasto bih voleo da postanem admin da tim igracima skrenem paznju da uzivaju u RP-u
2. Koje su vaše prednosti?
Poznavanje rp i server pravila i uvek sagledavam obe strane, strog ali pravican
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mrzim nepravdu i onda burno reagujem kad vidim da je nepravda prisutna
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Nemam nikakvih IRl problema koji me sprecavaju da budem aktivan osim privatnog posla zbog kojeg mozda necu biti konstantan svaki dan.