Informacije
1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)d 10 pa do 15h pa od 19h sve do 23h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h do 5h
6. Vaš Discord: mateja1897
7. Vaše ingame ime:Leo Verstappen
8. Vaš ID:32202
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati admin jer zelim pomoci ljudima i zelim kazniti ljude koji krse pravila i zelim smanjit krsenje pravila.smatram da bi bio dobar admin .Dugo sam na projektu i smatram da bih treabo otici u admine i pomoci admin timu.
2. Koje su vaše prednosti? ozbiljnost ,odanost pravedan ,kulturan
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nestrpljiv tvrdoglav
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Nemam ga ali i da ga imam nebi bio problem da ga prodam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Skola ponekad .
1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)d 10 pa do 15h pa od 19h sve do 23h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h do 5h
6. Vaš Discord: mateja1897
7. Vaše ingame ime:Leo Verstappen
8. Vaš ID:32202
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati admin jer zelim pomoci ljudima i zelim kazniti ljude koji krse pravila i zelim smanjit krsenje pravila.smatram da bi bio dobar admin .Dugo sam na projektu i smatram da bih treabo otici u admine i pomoci admin timu.
2. Koje su vaše prednosti? ozbiljnost ,odanost pravedan ,kulturan
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nestrpljiv tvrdoglav
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Nemam ga ali i da ga imam nebi bio problem da ga prodam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Skola ponekad .