Pozdrav administracijo ovim putem se javljam radi krsenje pravila anti cheata 1004 ovako se to desilo moj prijateli i ja smo igrali server sve normalno i ja sam hteo da uradim battle pass dok je moj drug tu to je veoma potrajalo veoma poznat zadatak ubiti igraca 300 puta ja sam ispao mnogo glup pa sam skinuo neke nedozvoljene stvarib tog dana sam bio neuracuvljiv jer mi je umrla baba samim tim nisam znao sta radim i veoma se kajem .Obozavam projekat mnogo sam steko prijatelja i uspomena i zbog toga zelim da se vratim na projekat
Ovu zalbu dobro zapamtite jer se nesto tako vise nikada nece desiti i ako se to opet ponovi zelim da me kaznite najvecom kaznom sto postoji
Zelim pozdraviti celu administraciju i ceo vas administrativni tim i lep pozdrav
PS izbrio sam sve diskord servere koje nesmem da koristim za gradn pristajem na money wipe samo da bi se vratio na ovaj prelepi projekat
Petar Superstar
Ovu zalbu dobro zapamtite jer se nesto tako vise nikada nece desiti i ako se to opet ponovi zelim da me kaznite najvecom kaznom sto postoji
Zelim pozdraviti celu administraciju i ceo vas administrativni tim i lep pozdrav
PS izbrio sam sve diskord servere koje nesmem da koristim za gradn pristajem na money wipe samo da bi se vratio na ovaj prelepi projekat
Petar Superstar