Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
58294
Players nickname
White Zakaci
Administrators nickname
Ursky Montana
Date
May 5, 2024
Time
12:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0Afny1NLpUI&ab_channel=whitepodkaci

whitezakaci2

Player
Player
Ne zalim se za warn kao warn vec za kolicinu warnova koju sam dobio GRESKOM i zato sto ne mogu da igram igricu ceo dan i 3 zalbu pisem covek u POV govori kako su grskom on i kolega dali duplu-troduplu i kako je to greska, nije zalba na odluku nego zalba na kolicinu i gresku. shvatam da sam i ja kriv sto sam uopste kaznjavan al ja kad uradim nesto snosim posledice u vidu warna ili zatvora a ja samo molim da mi se skine ban da mogu da igram hvala srdacan pozdrav srecni praznici!

whitezakaci2

Player
Player
Abraham mi je odgovorio na proslu zalbu da je admin doneo ispravnu odluku to niko ne osporava odluka je ispravna samo sto se desilo da su dva admina donela tu odluku u istom trenutku i onda sam dobio ban ako mozete bar da uzmete u razmatranje oko toga da se skine jedan warn a posledice cu da snosim samo ban da se skine

whitezakaci2

Player
Player
Ako bi mogli samo sto pre da pregledate zalbu posto 3 dan bana je a ban traje 7 dana bukvlano cu bez razloga odlezati ban 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom