vidi se na pov da Fib radi na strani Love Fista,Omerte i kartela.Ulaze broje bez povoda a sa njima ulaze i ove 3 familije i pucaju nas.
WARM NA FIB
WARM NA FIB
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cuje seNe validan POV, ne cuje ti se mikrofon ingame, hvala
Sa obzirom da sam vodio cijelu operaciju, a nisam pripadnik FIBa ne zelim da neko dobije warn zbog moje "greške".vidi se na pov da Fib radi na strani Love Fista,Omerte i kartela.Ulaze broje bez povoda a sa njima ulaze i ove 3 familije i pucaju nas.
WARM NA FIB
Buraz self reportas se prvo mgas(discord), pgas(pijes sok sa puskom u ruci) ...vidi se na pov da Fib radi na strani Love Fista,Omerte i kartela.Ulaze broje bez povoda a sa njima ulaze i ove 3 familije i pucaju nas.
WARM NA FIB
apsolutno je deckic u pravu ja ovde nikakav prekrsaj ne viidim..Sa obzirom da sam vodio cijelu operaciju, a nisam pripadnik FIBa ne zelim da neko dobije warn zbog moje "greške".
Vas 2-3 otvoreno drzi oruzje, neko nosi LV pancir, neko nosi balaclavu, imamo potpuno pravo upasti i sve osumnjicene privesti kao i nakon toga uhapsiti. Naravno ako nisi imao nista ilegalno zasto nisi stao sa strane i podigao ruke za pretres ? Znaci osumnjiceni si.
Zakon o oruzju - 2.3 Otvoreno nošenje bilo koje vrste naoružanja od strane civila je zabranjeno i povlači odgovornost, kao i nošenje u džepovima ili u futroli ispod vanjske odjeće radi bržeg pristupa.
Voli Vas Ajdo najviše <3
ne mora da se cuje ak o snima preko nvidie ja snimam pereko nje i ugasen mi je mic i ne cuje se sta ja pricam i validni su mi povoviNe validan POV, ne cuje ti se mikrofon ingame, hvala
Mora da mu se čuje glasne mora da se cuje ak o snima preko nvidie ja snimam pereko nje i ugasen mi je mic i ne cuje se sta ja pricam i validni su mi povovi
Samo pojacaj zvuk sve se cuje samo slabo si toliko glupMora da mu se čuje glas
Mozes ti biti sta hoces ali 3 fama ulaze sa vama i rokaju po nama, a vi ste kao dosli da ugušite pucnjavu, a vamo pomazete tim familijama.. tako da ne ide vam bas prica
svestan sam sta sam pogresio ali time sto pisete sta sam uradio me nece naterati da povucem zalbu.Self reportas se, radis MG (discord), PG (sok pijes sa puskom), UB (zid koji bi u rl bio 4 metra, ti skaces sa njega ko da je skakaonica)..