Informacije
1. Vaše ime IRL: Vladimir
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi vecinom vremena uvece od 15h -1:00h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Zavisi o danu Obicno 4-5h +
6. Vaš Discord: vladexxd
7. Vaš ID: 4237
8. Vaše ingame ime: Cengela Sefovic
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a / Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim da postanem asistent administratora zato sto sam vec duze vreme na serveru bio sam vec 3 puta admin, dugo sam RP-ao i znam kako server funkcionise. Zelim
da pomognem novim igracima i zelim da kaznim igrace koje krse RP pravila i koji prave los RP. Takodje sam bio administrator vise puta dorurao sam do 4 zelim da se vratim u ovaj posao i zao mi je ako samo nesto uradio.
2. Koje su vaše prednosti?
-Vec sam bio Admin i znam kako i sta treba da se radi u adminima i admin asistentima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
1. Vaše ime IRL: Vladimir
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi vecinom vremena uvece od 15h -1:00h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Zavisi o danu Obicno 4-5h +
6. Vaš Discord: vladexxd
7. Vaš ID: 4237
8. Vaše ingame ime: Cengela Sefovic
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a / Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim da postanem asistent administratora zato sto sam vec duze vreme na serveru bio sam vec 3 puta admin, dugo sam RP-ao i znam kako server funkcionise. Zelim
da pomognem novim igracima i zelim da kaznim igrace koje krse RP pravila i koji prave los RP. Takodje sam bio administrator vise puta dorurao sam do 4 zelim da se vratim u ovaj posao i zao mi je ako samo nesto uradio.
2. Koje su vaše prednosti?
-Vec sam bio Admin i znam kako i sta treba da se radi u adminima i admin asistentima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne