Zdravo pre samo par minuta dobio sam Bl u prvom trenutko mi nije bilo jasno zasto i onda sam gledao sta je moglo da bude uzrok i video sam forum zalbe da su ljudi dobijali banove za otvaranje lottery tiketa i shvatio sam sta se desilo. Zelim da kazem i mozete da proverite da bas dugo nisam ulazio na server te nisam ni znao da je to stvar koja se desava najme odlucio sam da uradim misiju za Battle pass (zadak da otvorim 3 lottery tiketa) i video sam da je cena sada 5k umesto 10k i mislio sam da je to normalno i da je samo vlasnik smanjio cenu tiketa nisam bio svestan da radim gresku. Priznajem video sam opciju da zaradam pare i mislio sam da je to totalno legit otvorio sam preko 1500 tiketa gde sam profitirao samo 1 mil mozete proveriti u logovima da aposolutno nijedan auto nisam dobio tada niti ranac. Jos jednom zelim da se izvinim bila je moja greska sto nisam proispitivao tako nesto mislio sam da je to bila sasvim normalan stva, zamolio bih vas za drugu sansu i tako nesto se vise nece ponoviti.