Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17794
Players nickname
Johnny Laid
Administrators nickname
Carlos Malchiny
Date
May 7, 2024
Time
00:30
Proofs
\\\\\\

Johnny Laid

alright 🔥
Player
Molim za zadnju sasnu i nista vise,ne zanimaju me pare ne zanimaju me vrednosti na serveru,ne zanimaju me itemi,nista to,igram vec 3 godine nikada mi se ovo nije desilo niti sam ikada pokusao da skemam nekog,molim za zadnju sasnu.Svakom se desi greska kao meni,tebi ili bilo kome ko bude citao ovo,ljudi dobijaju unabonve za cheat,1.6 pravi novac itd,itd...ja koji nisam nikog skemao sam nadrljao.A kao drugo sto onda nisu nadrljali oni koji su kupili lisicu na tezgi za 20m a ona vredi 50+ a lik je stavio na tezgu za 20m pa to je onda scam ali to je vase,PARE NISAM DOBIO,ZALIO SE NIKO NIJE,UPOZERENJE NISAM DOBIO,zasto sve gledamo da naprkosimo nekom taj koji je uocio to mogao me je upozoriti,i ovo sve sto sam naveo za stvari niosta me od toga ne zanima,zanima me da budem s devojkom na serveru i jel je to jedino mesto gde zajedno provodimo vreme jel smo udaljeni fucking 3.000km zato molim da Mujo ili Abro da mi daju 2 sansu da bi mogao bit s njom:cautious:
Hvala na razumevanju!
ako nista makar mi dajte sasnu da stavim zalbu na Mazhora ako nista drugo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom