Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
313
Players nickname
Nixon Obama
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 10, 2023
Time
0:00
Proofs
xxx

nixon1312

Paire deux Air paire deux TN
Player
Draga administracio ovdje sam da vam se ispricam za svoju pogresku. Proslo je vec godinu dana od moje pogreske i kajem se zbog nje, zalim za svime sto sam postigao na ovome serveru i za ljudima sa kojima sam provodio kvalitetnu vrijeme, dane, trenutke, Jako mi je zao zbog moje pogreske i zelim vam ovim putem dati rijec i cvrsto obecati da ako mi pruzite drugu i zadnju sansu da zaigram ponovo sa svima da necu ponoviti ovaku gresku niti cu je ikada vise ponovi i pomisliti na bilo sto slicno. Na ovome serveru sam igrao od prvoga dana njegova otvorenja i zao mi je da to svo vrijeme provedeno na oveme serveru i trud ulozen u njega propadnu. Jako bih vam bio zahvalan i sretan kad bi mi pružili drugu šansu za povratak na ovaj server i za druženje sa ljudima sa kojima sam provodio vrijeme na serveru jako bih kao prvo bio sretan kada bi vi prihvatili moju ispriku i obećanje Volim provoditi vrijeme na tome serveru jako mi je zao zbog moje pogreške to jest vrijeđanja tada nisam razumio kako postupam prema svemu i kakve su posljedice toga molim vas da prihvatite moju ispriku a ja ću vam za uzvrat obećati da se ovako nešto nikada više neće ponoviti niti bilo kakav propust sa strane mene i mog karaktera.
Znam da sam napravio veliku pogrešku i svjestan sam tog mog propuste greške i lošeg postupka jako mi je zao sto sam sve to bacio u vodu i sto se sve tako izdešavalo molim vas da prihvatite moju ispriku obećanje i da mi pružite drugu šansu ne znate koliko bi mi to značilo da ponovo zaigram na ovome najboljem serveru na balkanu i sire jer mi je bilo jako zanimljivo i zabavno igrati na njemu nadam se da razumijete koliko se kajem zbog svoje greške i mog postupka tada još nisam bio svjestan koliko veliku grešku sam počinio i nisam razmišljao o posljedicama svakog dana gledam stare klipove sa ovoga servera i gledam što sam sve izgubio molim vas za drugu priliku i ovim putem vam obećajem i dajem riječ da se ovakvo što nikada više neće ponoviti ne mogu vam opisati riječima koliko se kajem zbog moje pogreške nadam se da će te razumjeti hvala vam na izdvojenom vremenu za čitanje i ugodan ostatak dana.

Nixon Obama 313

GTA5_2023-06-30_23-44-56.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom