Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka I Aleksandar Papic

Status
Not open for further replies.
Your ID
49079
Players nickname
Derek Vozdanac
Administrators nickname
Aleksandar Papic
Date
May 8, 2024
Time
20:52
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/687802/#post-2446005 https://gta5grand.com/forum/threads/687390/

Derek White

Player
Player
Juce sam kacio na forum par zalbi i na 2 zalbe je odgovorio kolega Aleksandar papić i ja ne bih zeleo i zao mi je da se uopšte zalim na njega ali bih u isto vreme zeleo da se pregledaju zalbe.

Approved - VDM,G.P 6.15 I 7776,18569
Sto se tice prve zalbe smatram da je kratak POV ali to jeste početak situacije cim sam ušao ig i video da će da krse pravila upalio sam snimanje i jasno mi je ako se 6.15 ne prihvati ali bih zeleo da vidim da li je moguce prihvatiti

Rejected - G.P 3.1 I 22478
  1. Sto se tice 2 zalbe citiram "oboleo si i tebi nema pomoci" smatram da je ooc vredjanje cak i ako je ic situacija.Hvala na pregledanju zalbe nista lose protiv Aleksandra.
    ❤️

Teo Razzgazi

Player
Player
Juce sam kacio na forum par zalbi i na 2 zalbe je odgovorio kolega Aleksandar papić i ja ne bih zeleo i zao mi je da se uopšte zalim na njega ali bih u isto vreme zeleo da se pregledaju zalbe.

Approved - VDM,G.P 6.15 I 7776,18569
Sto se tice prve zalbe smatram da je kratak POV ali to jeste početak situacije cim sam ušao ig i video da će da krse pravila upalio sam snimanje i jasno mi je ako se 6.15 ne prihvati ali bih zeleo da vidim da li je moguce prihvatiti

Rejected - G.P 3.1 I 22478
  1. Sto se tice 2 zalbe citiram "oboleo si i tebi nema pomoci" smatram da je ooc vredjanje cak i ako je ic situacija.Hvala na pregledanju zalbe nista lose protiv Aleksandra.
    ❤️

To nije OOC vrijeđanje... utuvi si to u glavu jaoooo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom