1. Vase ime IRL : Zara
2. Vase godine : 17
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 12h+
5. Vas Discord : zaricka07
6. Vase in game ime i prezime : stella darkman
7. Vaš ID : 6770
Dodatne informacije
1. Lider za: The Vagos
2. Zašto zelite biti Lider ove specificne organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnje
Otkad sam pocela da igram na Grandu odmah sam otisla u CRIME organizaciju , koja je bila The Ballas Gang
pa Marabunta Grande pa opet Ballas pa Vagos i tako svo vrijeme u krug.Tu sam naucila svasta nesta od kako poceti bit kriminalac
koji ne zna nista za crime sveta do kriminalca koji sjutra dan ce bit HC u te CRIME organizacije.
Moglo bi se rec da se sa kilometra primecuje kako aktivnost clanova u bande opada od dana na dana, iskreno potrudila bih se da to bude malo drugacije
sa vise truda oko te grafite koje saramo , talacke koje radimo na ista mjesta , slikanje podmornice samo zbog aktivnosti itd..I mislim da za svakog clana moje organizacije omogucit cu mu da se poboljsa u pucanjem za akcije i uziva sa nama
)
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
-raditi vise fz raidova,24/7 i gun shoppove
-potruditi se sto manje mgat
-toxicnost ce biti strogo zabranjena i kaznjeta ako se ne bude postovalo
-pokusati postat najbolju kriminalnu bandu u grada te bih mogli sklopiti saveze i isli svuda skupa
-smisliti neke nove ideje za odlicnog rp-a a neke izbacit
Rankovi:
1. Susspend
2. New Member
3. Dealer
4. Warrior
5. Escobar
6. O.G
7. Graffiti Team
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. Legend
11. Yellow Panther
12. Consigliere
13. Leader
2. Vase godine : 17
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 12h+
5. Vas Discord : zaricka07
6. Vase in game ime i prezime : stella darkman
7. Vaš ID : 6770
Dodatne informacije
1. Lider za: The Vagos
2. Zašto zelite biti Lider ove specificne organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnje
Otkad sam pocela da igram na Grandu odmah sam otisla u CRIME organizaciju , koja je bila The Ballas Gang
pa Marabunta Grande pa opet Ballas pa Vagos i tako svo vrijeme u krug.Tu sam naucila svasta nesta od kako poceti bit kriminalac
koji ne zna nista za crime sveta do kriminalca koji sjutra dan ce bit HC u te CRIME organizacije.
Moglo bi se rec da se sa kilometra primecuje kako aktivnost clanova u bande opada od dana na dana, iskreno potrudila bih se da to bude malo drugacije
sa vise truda oko te grafite koje saramo , talacke koje radimo na ista mjesta , slikanje podmornice samo zbog aktivnosti itd..I mislim da za svakog clana moje organizacije omogucit cu mu da se poboljsa u pucanjem za akcije i uziva sa nama
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
-raditi vise fz raidova,24/7 i gun shoppove
-potruditi se sto manje mgat
-toxicnost ce biti strogo zabranjena i kaznjeta ako se ne bude postovalo
-pokusati postat najbolju kriminalnu bandu u grada te bih mogli sklopiti saveze i isli svuda skupa
-smisliti neke nove ideje za odlicnog rp-a a neke izbacit
Rankovi:
1. Susspend
2. New Member
3. Dealer
4. Warrior
5. Escobar
6. O.G
7. Graffiti Team
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. Legend