Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za National Guard | Marko Laki | 46409

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko_Laki

Player
Player
Joined
Dec 3, 2023
Messages
34
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-5 sati
5. Vaš Discord: ppbmarko.
6. Vaše ingame ime: Marko Laki
7. Vaš ID: 46409

Dodatne informacije

1. Lider za NATIONAL GUARD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Želim biti dio ove organizacije zato što sam u njoj najviše vremena proveo te mi je ta organizacija prva kojoj sam se pridružio. Uz tu organizaciju me drže najbolja sjećanja i najbolje ju poznajem. Ovu u ovoj organizaciji mi je najbolje napredovala "igra" to jest u njoj sam najviše naučio pravila igre i promjenila mi je sliku na Grand RP. Mislim isto tako da sam dovoljno sposoban uz moja prijašnja iskustva da vodim jednu tako bitnu organizaciju.

2.2 Bio bih uvijek dostupan drugim organizacijama u bilo koje doba te bih isto tako se pokušao potruditi imati što bolji odnos među organizacijama, te bih isto tako pokušao pomoći drugim organizacijama da im igra bude što bolja i zabavnija, i niti jedna organizacija zasita neće biti bez municije i podrške na akcijama kao što su naprimjer talačke, itd... Želim isto tako pomoći novim igračima da se snađu što bolje te isto tako da nauče dobro pravila granda da im kasnije bude lakše.

2.3 Želim od National Guarda napraviti najelitniju vojsku, imat će više specijalnih jedinica te će obuke biti vođene na potpuno drugom nivou. Stvarno bih NG napravio da bude pamćen po organiziranosti i vodstvu. Znam kako bi trebala izgledati vojska zato što u IRL-u imam člana obitelji koji je u 41-om naraštaju dragovoljnog služenja vojnog roka te bih neke stvari pokušao primjeniti na National Guard.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Imali bi edukacije koje bi pomagale početnicima koji se nisu snašli u roleplayu i koje bih isto tako pozvali u vojsku i na taj bi način pokušali i olakšati igru i isto tako dobiti nove zainteresirane ročnike

3.2 Svi se žale kada jednom odeš na kapiju da ostaneš tamo cijeli dan, ja bih napravio da se kapija mijenja svakih 1 sat ili ako stvarno nitko ne može na kapiju bih davao neke bonuse svima koji su na kapiji zato što oni trpe provokacije od ljudi koji dolaze i bandita, a i u realnosti nije baš zabavno samo stajati i ništa ne raditi dok ste na kapiji.

3.3 Slušao bih svoje vojnike te bih pokušao napraviti neki prijateljski odnos i da ne bude igrača koji će cijelo vrijeme kvariti igru sa svojim provokacijama i toksičnom osobnošću.

3.4 Stavio bih dobnu granicu OOC ili IRL minimum 14 godina zato što zbog prijašnih iskustva mislim da djeca ispod tih dobi nisu ili zrela, ne pamte dobro ili jednostavno krive ugled organizacije. Naravno nemam ja ništa protiv njih ali realno kada nekoga sa mojim iskustvom u organizacijama pitate reći će vam slično ili istu stvar.

3.5 Strogo bih kažnjavao svakoga ko ubaci igrača sa dosjeom. Kazna bi bila suspend na određeno vrijeme, smanivanje ranka sa HC ili bih jednostavno izbacio iz organizacije sa black listom zato što nebih htio da organizacija dobije disband ko prošli put te bih isto tako pokazao da NG nije za zezanciju.

3.6 Prema svakome ću pokušati biti što pravedniji i te bih isto tako dijelio rank upove po zasluzi. Bonuse bih dijelo kao potporu da igrači budu što bolji.

3.7 Najviše bih pazio na nove članove za njih bi napravio posebnu obuku te bih postavio ljude koje će voditi instrukcije redovito.
 

Stefan Whitee

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Aug 15, 2023
Messages
550
Odbijeno
Nedovoljno iskustva. Prijavite se sljedeci put
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom