Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera | Ficoni Mijatovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

ficoo

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Filip
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu od 5 sve do 10h
5. Vaš Discord filip210257
6. Vaše ingame ime Ficoni Mijatovic
7. Vaš ID 50532

Dodatne informacije

1. Lider za Nacionalnu Gardu
2. Zašto želim biti lider ove specifične organizacije?
1. Strast prema služenju i zaštiti zajednice:
Kao dugogodišnji član Nacionalne Garde, moja strast prema služenju i zaštiti zajednice duboka je i autentična. Svaki dan u ovoj organizaciji doživljavam kao priliku da doprinesem sigurnosti i dobrobiti ljudi u svojoj zajednici. Kao lider, želim iskoristiti svoju strast i energiju kako bih motivirao ostale članove da se pridruže ovoj plemenitoj misiji.

2. Iskustvo i stručnost:
Posjedujem bogato iskustvo i stručnost u vođenju i organiziranju vojnih operacija, kao i u upravljanju timovima u stresnim situacijama. Moje vojno obrazovanje i praktično iskustvo pružaju mi duboko razumijevanje izazova s kojima se susrećemo kao organizacija, te sam spreman donijeti inovativne i efikasne strategije za unapređenje našeg rada.

3. Vizija za budućnost:
Imam jasnu viziju kako Nacionalna Garda može postati još snažnija i učinkovitija organizacija u službi svoje zajednice. Moji planovi uključuju implementaciju naprednih tehnologija, jačanje obuke i razvoj liderstva među članovima, te uspostavu još čvršćih veza s lokalnim vlastima i građanima. Kao lider, moja vizija je da Nacionalna Garda postane sinonim za pouzdanost, profesionalizam i predanost.

3. Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Kultiviranje autentičnih interakcija:
Potičite članove da se što više angažiraju u simuliranju realnih scenarija i situacija s kojima se susreću u stvarnom svijetu. To može uključivati organiziranje redovitih vježbi, simulacija kriznih situacija, i stvaranje prostora za dijalog i refleksiju o njihovim iskustvima.

Edukacija i razvoj:
Osigurajte kontinuiranu edukaciju članova o različitim aspektima vojne strategije, taktike, komunikacije i upravljanja resursima. Pružite im mogućnosti za stjecanje novih vještina i certifikacija kako bi se osjećali osnaženo i kompetentno u svojim ulogama.

Timski rad i saradnja:
Promovirajte kulturu timskog rada i suradnje među članovima. Organizirajte timske aktivnosti izvan redovitih obuka kako bi se razvijali međusobno povjerenje, međuljudske veze i sposobnost djelovanja kao kohezivan tim u izazovnim situacijama.

Transparentnost i povratna informacija:
Stvorite otvorenu i transparentnu atmosferu u kojoj članovi osjećaju da mogu slobodno dijeliti svoje ideje, zabrinutosti i prijedloge za poboljšanje. Pružite redovitu povratnu informaciju o njihovom performansu i doprinosu kako bi se osjećali cijenjenima i motiviranima za daljnji razvoj.

Kroz implementaciju ovih strategija, vjerujem da će naša organizacija postati još jača i učinkovitija u ostvarivanju svoje misije služenja i zaštite zajednice.

Rankovi:

1. Suspend 12h

2. Suspend 24h

3. Suspend 48h

4. Vojnik I Klase

5. Vojnik II Klase

6. Vojnik III Klase

7. Razvodnik

8. Desetar

9. Mladji Vodnik

10. Vodnik

11. Zastavnik

12. SAS pripadnik na obuci (Special Air Support)

13. SAS pripadnik

14. SAS trener

15. SAS Vodja

16. SVJ pripadnik na obuci (Specijalna Vojna Jedinica)

17. SVJ pripadnik

18. SVJ pripadnik manje klase

19. SVJ pripadnik vise klase

20. SVJ trener

21. SVJ Z.Vodje

22. SVJ Vodja

---------------HC----------------

23. Potporucnik

24. Porucnik

25. Z.Kpaetana

26. Kapetan

27. Z.Majora

28. Major

29. Pukovnik

30. General

OPIS SPECIJALNIH JEDINICA I NJIHOVA ZADUZENJA:

Special Air Support - Zaduzeni za vazdusno patroliranje iznad Vojne Baze radi boljeg nadgledanja cijele situacije, takodje na talackim situacijama mogu da prate sve iz vazduha.

Specijalna vojna jedinica - Osim toga sto patroliraju po Vojnoj Bazi mogu patrolirati i oko nje radi smanjenja kriminala i radi smanjenja opasnosti po Vojnoj Bazi takodje mogu da u slucaju da neko uoci nepoznato lice npr na planini mogu otici terenskim vozilom i povesti psa sa sobom da to provere.

Treneri - Zaduzeni za SAS i za SVJ jedinice da ih obuce i takodje male cinove npr vjnik.

Kodovi:

10-1 - Svi na crtu kod baraka

10-2 - Negativno

10-3 - Bez takve price na radiju

10-4 - Pozitivno

10-5 - Ponovi na radio zadnje

10-6 - Zanemari na radiu zadnje

10-7 - pauza

10-8 - povratak s pauze

10-9 - Napad na zatvor

10-10 - Pucnjava

10-20 - Lokacija

10-21 - Status

10-99 - gotova situacija

Kod A -
Pucanje u glavi

Kod B - F8 i F10 iU

Kod C - Admin Situacija

Status 1 - Prijava na smenu

Status 2 - Odjava sa smene

Hvala na izdvojenom vremenu za citanje!Pozeleo bih svu srecu svim ostalim kandidatima
Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom