Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23849
Players nickname
Snex White
Administrators nickname
Mujo simba
Date
May 10, 2024
Time
22:00
Proofs
nemogudaubacimdokazneradi.com

Snex Ourmoney

Player
Player
Pozdrav Mujo i ostali, zelim da objasnim moju situaciju koja se desila 28 jula 2023 godine. Sve je pocelo tako sto mi je jedna doticna osoba uzela akaunt i igrala na njemu, za to vreme dok je igrao stajao je pored bolnicara i kada bih neko hteo da se izleci on bi ponudio jednu kriptovalutu za milion dolara. Najverovatnije u pokusaju da tih milion dolara prebaci na svoj main racun. Takodje tada su ga snimili kako to radi i okacili na forum, za to se dobija trajni ban. Takodje je i prekrsio GP 3.2 vredjanje majke drugog igraca putem chata. On je tada banovan. Nakon toga ja sam odustao od rp-a. Sada mi se jako igra grand i zelim sa svojim prijateljima da roleplayam. Ja se izvinjavam u ime njega nadam se da ce te da prihvatite moju zalbu i u buduce cu biti oprezniji sa mojim main akauntom. Nadam se da ce sve biti okej hvala vam unapred pozdrav.

Translate to English:
Hello Mujo and others, I want to explain my situation that happened on July 28, 2023. It all started when one person in question took my account and played on it, during that time while he was playing he stood next to the hospital and when someone wanted to be cured he would offer one cryptocurrency for a million dollars. Most likely in an attempt to transfer those million dollars to his main account. They also filmed him doing it and posted it on the forum, which results in a permanent ban. He also violated GP 3.2 by insulting another player's mother via chat. He was then banned. After that I gave up rp. Now I really like to play grand and I want to roleplay with my friends. I apologize on his behalf, I hope you will accept my appeal and in the future I will be more careful with my main account. I hope everything will be okay, thank you in advance greetings.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, skam zalbe nisu appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom