Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Shelby

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Kevin
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+
5. Vaš Discord: kevac_
6. Vaše ingame ime : Kevin Shinigami
7. Vaš ID: 12124

Dodatne informacije

1. Lider za..... NATIONAL GUARD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Jedan od razloga zašto želim voditi NG je moja sposobnost da se nosim sa svim situacijama u kojima se nalazim i da u njima ostanem miran. Ovo povećava moju sposobnost kao vođe NG-a jer ću se pobrinuti da moja organizacija radi stvari na ispravan način i da ne krši nikakva pravila kao što smo vidjeli u prethodnim uvjetima, Pravila su prekršena u ng racijama i situacijama s drugim organizacijama i to uništava igru uloga.

Drugi razlog je taj što želim osigurati da članovi moje organizacije budu zadovoljni svojim iskustvom u mojoj organizaciji. Pobrinut ću se da to bude zabavan termin za njih sa strogim pravilima kako bi maksimalno iskoristili ulogu i učinili NG najboljom organizacijom izvan državnih organizacija

Treći razlog je aktivnost, želim biti siguran da NG ima ljude stalno na kapijama i na svim događajima te da također patroliraju ng sektorima. NG je najjača organizacija ako se ispravno pokreću, želim izgraditi veliku vojsku vojnika koji su aktivni na svakom mogućem događaju i RP situacijama tijekom dana

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

A) Bodycam je najvažnija stvar za NG jer nas često napadaju i iz tog razloga ću se pobrinuti da svi moji vojnici budu usredotočeni na slijedenje osnovnih/naredbi cijelo vrijeme. Izbjegavajte bilo kakva kršenja OOC pravila ili IC tužbe

B) Tretirajte sve članove s poštovanjem i pomozite im da postanu jaki vojnici i maksimalno poboljšaju svoje vještine

C) Dopustite svim vojnicima da mogu koristiti teško oružje uz osiguranu obuku kako bismo u intenzivnim borbama imali najbolje od najboljih vojnika i oružje također uništili sve kriminalce

D) Bit ću oprezan s dozvolom za skladištenje i kome dajem HC i samo ljudi od povjerenja koji mogu pravilno RP dobiti ovu privilegiju tako da se potiču dobri RP standardi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom