Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved NonRP, Fail RP, PG & MG | ID 19522 ID 13311

Status
Not open for further replies.
Your ID
11883
Players nickname
Zakii Rose
Suspect ID
13311 i 19522
Date of violation
Mar 21, 2022
Time of violation
16:14
Proofs
https://youtu.be/Ds0_Xk4EAo8

Zakii

Player
Player
Krenuo sam u postu i ova dva gospodina su svoj sluzbeni automobil vozili lijevom stranom, sudarili smo se i iste sekunde su upalili rotacije i govorili mi da se zaustavim. U nastavku videa se vidi da sam iskocio iz auta jer sam htio da pritisnem "C" da se okrenem medjutim slucajno sam pritisnuo "F", moja je greska i nije problem da odlezim svoje vrijeme u zatvoru, ali takodje bi trebalo kazniti ovoliko krsenje pravila naseg PD-a.
Takodje ima i bonus video gdje se vidi profesionalizam jednog od policajaca koji tokom hapsenja osumnjicenom govori "Je li smekeru a?"
Zatim u zatvoru doticni gospodin mi pise potjernicu i hapsi me ali na kakav nacin? Nije utvrdio moj identitet, pasos odnosno bilo kakav vid dokumenata nije ni uzeo ni trazio a imao sam masku sve vrijeme na glavi.
Takodje na kraju mi pise 5 puta 10000$ kaznu sto takodje nije problem platiti ali nisam vidio da je bilo sta RP-ao.

Voznja lijevom stranom i hapsenje.

13311 Zaboravio RP-at

Profesionalizam policajca.

19522 PG

Identitet?

Kazne su korektne ali RP?

Bastian Wagner

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 13311 i 19522 dobit će kaznu za PG i FailRp
  • ID 18883 (VI) dobit cete isto tako kaznu za PG
  • Prilikom pregleda dokaza uocavam NonRp voznju policije, gdje nakon jaceg udarca (PG) krecu da hvataju lice pod rotacijom
    Zatim ID 19522 vozi po kanalima,precicama da bi sto prije dosao do DeMorgana. Isto tako ID 13311 pise kazne licu,bez da mu je skinuo masku i provjerio dali osoba ima Pasos, sto smatram Fail s njegove strane.
  • A ID 18883 (VI) cete dobit kaznu zbog PG-a sto ste napravili kada ste slucajno pritisli F na tipkovnici i nastavili da trcite (BJEZITE)
  • ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom