Krenuo sam u postu i ova dva gospodina su svoj sluzbeni automobil vozili lijevom stranom, sudarili smo se i iste sekunde su upalili rotacije i govorili mi da se zaustavim. U nastavku videa se vidi da sam iskocio iz auta jer sam htio da pritisnem "C" da se okrenem medjutim slucajno sam pritisnuo "F", moja je greska i nije problem da odlezim svoje vrijeme u zatvoru, ali takodje bi trebalo kazniti ovoliko krsenje pravila naseg PD-a.
Takodje ima i bonus video gdje se vidi profesionalizam jednog od policajaca koji tokom hapsenja osumnjicenom govori "Je li smekeru a?"
Zatim u zatvoru doticni gospodin mi pise potjernicu i hapsi me ali na kakav nacin? Nije utvrdio moj identitet, pasos odnosno bilo kakav vid dokumenata nije ni uzeo ni trazio a imao sam masku sve vrijeme na glavi.
Takodje na kraju mi pise 5 puta 10000$ kaznu sto takodje nije problem platiti ali nisam vidio da je bilo sta RP-ao.
Voznja lijevom stranom i hapsenje.
13311 Zaboravio RP-at
Profesionalizam policajca.
19522 PG
Identitet?
Kazne su korektne ali RP?
Takodje ima i bonus video gdje se vidi profesionalizam jednog od policajaca koji tokom hapsenja osumnjicenom govori "Je li smekeru a?"
Zatim u zatvoru doticni gospodin mi pise potjernicu i hapsi me ali na kakav nacin? Nije utvrdio moj identitet, pasos odnosno bilo kakav vid dokumenata nije ni uzeo ni trazio a imao sam masku sve vrijeme na glavi.
Takodje na kraju mi pise 5 puta 10000$ kaznu sto takodje nije problem platiti ali nisam vidio da je bilo sta RP-ao.
Voznja lijevom stranom i hapsenje.
13311 Zaboravio RP-at
Profesionalizam policajca.
19522 PG
Identitet?
Kazne su korektne ali RP?